Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila nu poate conta pe Calin si Rotaru in partida de astazi cu CFR Pascani

Astazi, in Liga a III-a este programata o noua etapa intermediara, una in care CF Braila evolueaza pe Municipal in compania echipei CFR Pascani, iar la Ianca se dueleaza nou promovata CSO si Viitorul Insuratei.
Cu doar 8 puncte brailenii se afla pe locul al 13-lea si revin pe teren propriu dupa o infringere rusinoasa la Bacau, dar ceea ce este si mai grav este faptul ca in etapa anterioara Iulian Calin a cersit ambele cartonase galbene si este suspendat pentru jocul de astazi, unul in care nu va evolua nici Rotaru care acuza probleme de sanatate. In aceste conditii, Vasile Darie va trebui sa mizeze doar pe jucatorii promovati de el de la echipa de juniori I.
Gazdele au mare nevoie de puncte pentru a nu cobori din nou in zona "nisipurilor miscatoare".
CFR Pascani are 13 puncte si se afla pe locul al 10-lea in clasament, iar in etapa trecuta a remizat 3-3, pe teren propriu NGM, concitadina ei. CFR-ul a reusit sa cistige cu 2-1 in etapa a noua la Politehnica Galati si vine la Braila cu acelasi gind, cel al victoriei.
Partida de pe stadionul Municipal va incepe la ora 15.00 si va fi condusa de o brigada de arbitri din Tulcea formata din Tudor Safca - Catalin Iaschiu si Alexandru Midvichi.

Mircea Mircescu nu concepe alt verdict decit victoria

Dupa ce a reusit sa remonteze diferenta de trei goluri si sa se impuna la Slobozia in fata echipei Abatorul, CSO Ianca viseaza acum la al doilea succes din acest campionat.
Elevii lui Iacob Carst vor acum sa cistige derby-ul judetului in care adversari sint jucatorii din Insuratei.
Teoretic Viitorul are avantajul experientei in acest esalon, insa jucatorii sai au moralul scazut dupa insuccesul de pe teren propriu in timp ce formatia gazda vine dupa o victorie in deplasare si, mai mult, Iacob Carst se pare ca a gasit cea mai buna formula de echipa.
Presedintele echipei CSO, Mircea Mircescu, nu concepe alt verdict in acest derby, decit victoria formatiei sale: "Trei puncte, asta ne dorim si nu concep alt deznodamint al meciului. Noi alergam dupa puncte si cream cadrul necesar performantei, iar jucatorii trebuie sa se impuna in aceasta partida. Tot lotul este apt pentru acest meci si sper ca jucatorii care vor evolua pentru CSO sa dea totul pe teren pentru a ne indeplini obiectivul".
Partida de pe stadionul Stefan Vrabioru va fi condusa la centru de Alexandru Ciocan din Bucuresti, iar la cele doua linii vor oficia ploiestenii Emil Pascu si Raluca Stefanescu.
Categorie articol: 

Comentarii