Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila joaca astazi pe Municipal, cu Farul II

Astazi, in etapa a sasea, CF Braila va juca de la ora 17.00 pe stadionul municipal cu Farul II Constanta, echipa care are tot 9 puncte ca si formatia gazda numai ca avind un golaveraj superior se afla pe locul al cincilea, in timp ce brailenilor le revine treapta urmatoare a clasamentului.
Pentru acest joc antrenorii CF-ului se confrunta cu doua indisponibilitati de marca, Plesa si Bogos, dar va reintra Nicolae Rotaru.
Indiferent de probelemele care sint in lot, Mihai Ciobanu considera ca elevii sai trebuie sa cistige acest meci.
"Avem probleme de lot, Bogos nu poate intra in vederile noastre pentru acest meci iar medicii fac tot ce le sta in putinta ca sa-l recupereze pe Daniel Plesa. Noi sintem obligati sa cistigam aceasta partida. Sintem datori sa aratam mai mult in teren pentru ca si asteptarile suporterilor, ale finantatorilor sint mari. Nu trebuie sa pierdem nici un punct pe priopriul teren pentru ca avem un obiectiv si sint convins ca jucatorii se vor mobiliza exemplar si vor realiza ce ne-am propus" a declarat Mihai Ciobanu.
Farul II vine la Braila dupa un succes cu 2-0 in fata concitadinei, Portul Constanta in timp ce brailenii revin pe Municipal dupa o infringere la Rapid II Bucuresti, dupa ce timp de 70 de minute au condus cu 1-0.
Partida de astazi dintre CF Braila si Farul II Constanta va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti, formata din Marian Pana - Niculescu Dan Florian si Genin Menlivuap.
Viitorul Insuratei sta in aceasta etapa deoarece adversara pe care urma sa o intilneasca, FCM Cimpina s-a retras din campionat.

Etapa a 6-a programeaza meciurile:
Callatis Mangalia - RAPID II Bucuresti
CS Navodari - Inter-Gaz Bucuresti
CSM Medgidia - Sageata Stejaru
CF Braila - Farul II Constanta
Steaua II Bucuresti - CS Eforie
Portul Constanta - CS Ovidiu
Rocar ANEFS Bucuresti - Dunarea Calarasi
Politehnica Galati - Unirea 2004 Slobozia
Viitorul Insuratei sta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii