Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila incheie saptamina de pregatire cu doua partide de verificare

Cu toate ca au incheiat deja perioada cantonamentului centralizat, componentii lotului echipei CF Braila se afla si in aceasta saptamina in perioada acumularilor in plan fizic.
In acest sens, Mihai Ciobanu a programat miercuri si joi cite doua antrenamente.
"De la virf in jos toti sintem constienti ca avem foarte mult de munca. Am tot cautat solutii insa jucatorii de valoare nu se inghesuie sa joace in Liga a III-a, de aceea trebuie sa dam dovada de seriozitate, sa obtinem rezultate pentru ca numai in felul acesta putem sa atragem finantatorii la echipa si sa readucem spectatorii la stadion", a declarat Mihai Ciobanu.
Astazi, de la ora 18.00, CF Braila va sustine un meci amical cu Infratirea Gemenele, una dintre echipele fruntase ale seriei I a Campionatului Judetean de Fotbal, iar simbata de la ora 10.30, elevii lui Ciobanu vor disputa un joc de verificare in compania echipei galatene Dunarea.
"Vineri, in mod special vom testa jucatorii tineri, juniorii care nu prea au evoluat pina acum, dar s-ar putea sa apara si citiva juniori de pe la alte formatii, iar simbata vom testa fotbalistii care vor juca in Liga a III-a. De saptamina viitoare vom intra in perioada precompetitionala", a mai adaugat M. Ciobanu.

CF Braila va juca miercuri la CSO Ianca, in Cupa Romaniei

Pentru saptamina care urmeaza, antrenorul brailean are programate doua teste de verificare, joi cu FC Steaua, un joc in care va da din nou credit juniorilor, iar simbta, pe Municipal, CF Braila va juca in compania Politehnicii Galati.
Tot saptamina viitoare, brailenii au programat si primul joc oficial, cel din prima etapa a Cupei Romaniei, in care, ar urma sa intilneasca la Ianca pe CSO. Gruparea din Ianca s-a retras din campionat inca din turul sezonului trecut, insa brailenii sint obligati sa ajunga miercuri la stadionul Stefan Vrabioru. In cazul in care CSO nu se va prezenta la stadion, elevii lui Mihai Ciobanu ar putea disputa totusi un amical cu Viitorul Ianca, grupare care activeaza in Liga a IV-a.
Celelalte formatii brailene care vor fi prezente in aceasta faza a Cupei Romaniei, FC Urleasca si Viitorul Insuratei, vor juca in compania echipelor Abatorul Slobozia si respectiv Onix Rm. Sarat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii