Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila incheie astazi cantonamentul centralizat

Astazi, lotul formatiei brailene incheie perioada cantonamentului centralizat, etapa de pregatire pe care brailenii au efectuat-o in statiunea Lacu Sarat.
Elevii lui Mihai Ciobanu vor sustine duminica un amical cu Otelul, la Galati.
"In ceea ce ma priveste, consider ca s-a muncit mult in cele doua saptamini de cantonament si ca toti jucatorii s-au straduit sa raspunda cit mai bine solicitarilor noastre. Vom finaliza cea de-a doua saptamina de acumulari cu un meci de verificare la Galati, in compania prim-divizionarei Otelul. Sper ca jucatorii nostri sa inteleaga ca nu in fiecare zi au sansa de a evolua in compania unei grupari de pe prima scena a tarii si sa se mobilizeze exemplar in aceast amical", a precizat Mihai Ciobanu.
Tehnicianul CF-ului se confruna cu probleme de lot pentru acest joc, Olenic are febra din cauza inflamarii amigdalelor, iar Plesa acuza dureri la tendon.
Ciobanu considera ca lotul inca mai trebuie imbunatatit pentru ca sint destule zone neacoperite.
"Inca mai avem zone sensibile. Avem un singur portar, pe Mitrea, iar daca el se accidenteaza nu avem solutii, de asemenea zona centrala a apararii este descoperita pentru ca titularii Stanciulescu si V. Nicolae sint accidentati, nu avem decit un singur mijlocas defensiv, pe Pascu, iar atacantul Cosmin Dobre este indisponibil in continuare. Sper ca pina la inceputul turului sa mai remediem cit se poate din aceste neajunsuri", a mai adaugat Mihai Ciobanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii