Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila II sustine astazi un examen dificil la Viitorul Galbenu

Pentru ca partida dintre Viitorul Ianca si Viitorul Insuratei nu se disputa, deoarece o parte dintre jucatorii formatiei din Ianca au probleme de sanatate, in etapa de astazi numai partida de la Galbenu in care se intilnesc Viitorul din localitate, locul al saselea si ocupanta locului secund, CF Braila II, suscita un interes deosebit.
Gazdele sint invincibile pe propriul teren, in timp ce formatia lui Tudorel Cotiga nu-si poate permite sa faca nici un pas gresit, pentru ca are ca obiectiv cistigarea campionatului, astfel ca jocul acesta se poate incheia cu orice rezultat. Totusi, cel putin teoretic, tinind cont de valoarea celor doua loturi, CF Braila pare a avea un usor avantaj, pentru ca dispune de jucatori foarte tineri care doresc sa acceada la echipa mare din Liga a III-a, si de aceea vor da tot ce pot pentru a atrage atentia lui Mihai Ciobanu.
Vointa Gaiseanca este una dintre formatiile care pot spera intr-un succes in aceasta runda, pentru ca va evolua pe terenul "lanternei", Pressing Braila, cea de-a doua, CSO Ianca, deoarece trupa lui Mircea Mircescu se deplaseaza la echipa de pe locul al 12-lea, Victoria Dedulesti, echipa care in primele patru runde nu a acumulat decit un singur punct. In rest, gazdele pornesc cu prima sansa.
Victoria Traian este favorita in jocul cu Recolta Tufesti, intr-un meci in care se pune doar problema scorului, iar Avintul Chiscani, dupa dusul rece de la Gaiseanca este obligata sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri, printr-o victorie in fata gruparii conduse de Iacob Carst. CS Faurei este insa o formatie care alearga dupa primele puncte si nu este exclus sa produca o surpriza astazi.
Avintul Ciresu si Tractorul Viziru sint vecine de clasament, ambele au cite doua victorii, insa in acest duel gazdele par a fi favorite la victorie.
Inaintea acestei runde pe primele doua locuri, cu cite 12 puncte fiecare, se afla Viitorul Insuratei si CF Braila, iar pe pozitiile 3-5 se afla alte trei formatii cu cite 9 puncte fiecare, Viitorul Ianca, Avintul Chiscani si CSO Ianca.

Etapa a 5-a programeaza meciurile:
Victoria Dedulesti - CSO Ianca
Avintul Ciresu - Tractorul Viziru
Victoria Traian - Recolta Tufesti
Viitorul Galbenu - CF Braila II
Viitorul Ianca - Viitorul Insuratei
Avintul Chiscani - CS Faurei
Pressing Braila - Vointa Gaiseanca

Etapa a 3-a a Campionatului Judetean programeaza jocurile:
Seria I
Dunarea Tichilesti - Spicul Rimnicelu
Gloria Movila Miresii - Vointa Sutesti
Dacia Bertesti - Tricolorul Lanurile
Avintul Mircea Voda - Vointa Visani
Romkgal Romanu - Infratirea Gemenele
Unirea Tric. Scortaru Vechi - FC Urleasca
Vointa Baraganu - Victoria Cazasu
Inaintea acestei runde, primele doua locuri in aceasta grupa sint ocupate de Vointa Visani si Victoria Traian, ambele cu cite 6 puncte. Pe locurile trei si patru, cu cite 4 puncte fiecare se afla Spicul Rimnicelu si Vointa Sutesti.

Seria a II-a
Unirea Gradistea - Soimii Unirea
AS Jirlau - Recolta Ciocile
Vointa Plopu - Pandurii Tudor Vladimirescu
Vointa Faurei Sat - Siretul Vadeni
AS Bordei Verde - Unirea Maxineni
Vointa Racovita - Stanriz Stancuta
Comagrim Dudesti - Spicul Zavoaia
Steaua Perisoru - Sporting Silistea
In aceasta serie sint patru formatii care au acumulat cite 6 puncte fiecare, departajate intre ele de golaveraj, Siretul Vadeni, Pandurii Tudor Vladimirescu, Steaua Perisoru si Vointa Faurei Sat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii