Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila disputa trei jocuri amicale in aceasta saptamina

Pentru aceasta saptamina Mihai Ciobanu a programat tot trei partide de verificare, ultimele din perioda precompetitionala.
Astazi, de la ora 18.00, CF Braila va juca in compania satelitului, CF Braila II, formatie care va evolua in sezonul urmator in Liga a IV-a, care ii are in lot si pe cei mai valorosi jucatori ai Petrolului Braila, joi, de la ora 18.00 brailenii vor evolua in compania echipei Victoria Traian iar simbata, in ultimul amical al acestei etape de pregatire, CF-ul va intilni pe Olimpia Rm. Sarat.
Tot simbata, doua dintre echipele care au disputat una dintre semifinalele Cupei Romaniei, editia 1992-1993, Dacia Unirea si FC Prietenia Baia Mare se vor infrunta pe gazonul stadionului Municipal.
La gazde vor evolua Costel Bratianu, Catalin Haisan, Adrian Petrache, Tudorel Cotiga, Fanica Palosanu, Gabriel Baciu, Tudorel Pelin, Nicu Jica, Stefan Trofin, Cristi Rusu, Vasile Darie, Gheorghe Negoita, Sandu Minciu, Marin Petrache, Vivi Stamate, Ionel Dragoi, George Rusescu, Victor Titirisca, Marius Stan, Dumitru Bulancea.
Pina la ora meciurilor de simbata, conducerea echipei va face toate demersurile ca tribunele stadionului Municipal sa fie gata pentru a-i primi pe toti fanii care vor dori sa revada la lucru pe fostele glorii brailene, dar si pe actualii componenti ai CF-ului, care au ca obiectiv in acest sezon revenirea in Liga a II-a.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii