Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a cistigat la limita in fata Ceahlaului II

Ieri, pe Municipal, brailenii au tremurat in trei rinduri la contraatacurile finalizate de Gafita (min.10), Gheorghiu (min. 25, 29) numai ca interventiile foarte bune ale lui Mitrea sau graba cu care jucatorii oaspeti ajunsi la finalizare au tratat situatiile respective au facut ca tabela sa ramina intacta.
Gazdele au atacat pentru prima data periculos poarta adversa abia in minutul 31 insa actiunea care avea sa duca la deschiderea scorului s-a derulat cu trei minute inainte de pauza. In acel moment Catalin Stanciulescu a luat o actiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a iesit in cale si a sutat la coltul lung, fara nici o speranta pentru portarul Costea.
Repriza a doua a fost dominata teritorial de oaspeti insa Ceahlaul II nu a gasit solutiile de a prinde pe picior gresit o aparare braileana foarte bine condusa de Iulian Calin.
CF Braila s-a impus cu 1-0 desi in finalul jocului a mai ratat doua situatii de a-si majora avantajul.
Viitorul Insuratei a sperat la Medgidia intr-un rezultat pozitiv pina in minutul 75. In acel moment gazdele au reusit sa marcheze si pina la finalul partidei nu au facut altceva decit sa conserve rezultatul. De data aceasta elevii lui Sandu Minciu nu au mai gasit resursele necesare pentru a reusi sa restabileasca egalitatea, desi meritau un punct tinind cont de modul in care au evoluat pe tot parcursul jocului.
Categorie articol: 

Comentarii