Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a cistigat, dar nu a convins

CF Braila: Botas - Bosoi, Olenic, Necoara, Stanciulescu - Moldoveanu, Plesa (min.80: Mindroasa), Pascu, Ilie - Pinzaru (min. 65: Lupu), Neta (min. 75: M. Coman).
Viitorul: Tunea - Paduraru, Paraschiv, Musat (min. 57: A. Coman), Alexandru - Banciu, Vioreanu (min. 48: M. Barbu), Bogdan, Bandarica - balta, Stoian (min. 68: Mirescu).

Putini spectatori au considerat ca meciul dintre CF Braila si Viitorul Insuratei merita vazut, insa o parte dintre ei au plecat de pe stadion dupa prima jumatate de ora. Motivul a fost unul simplu, nici una dintre grupari nu a jucat fotbal.
Viitorul, in 9 jucatori, pentru ca portarul Tunea si Vioreanu au fost doar fizic in teren, nu a facut altceva decit sa tina mingea departe de careul de 16 m si ar fi reusit sa nu primeasca gol daca l-ar fi avut in poarta pe Tudor.
Singurele ocazii ale primei reprize, una foarte plictisitoare de altfel, au fost de fapt doua suturi ale lui Stanciulescu (min. 4) si Bosoi (min. 24), la care Tunea a fost spectator, insa mingea a ocolit spatiul portii oaspetilor.
A mai fost o actiune ceva mai inchegata in minutul 12, cind Stanciulescu a centrat in fata portii, iar Pinzaru a trimis mingea in bara transversala si tot in aceeasi faza Neta a reluat balonul spre poarta, insa a facut-o cu timiditate, oferindu-i sansa unui aparator advers sa inlature pericolul.
Singurul gol al primei reprize, la singurul sut pe spatiul portii expediat de gazde a fost realizat de Pascu (min. 39).
Oaspetii nu au contat in atac in aceasta parte a jocului. De la Viitorul, Tunea si Vioreanu au fost cind ridicoli cind penibili, si nici Balta nu s-a dezis de atitudinea colegilor lui, trimitind usor mingea in bratele portarului Botas in minutul 42, astfel ca in loc sa fie 1-1 la pauza, gazdele au plecat la cabine cu un avantaj minim.

Actul al doilea, identic cu primul

La doua minute de la reluare Bosoi a centrat ca la carte si Neta a marcat pentru 2-0, iar spectatorii sperau ca favoritii se vor trezi din somnolenta.
Numai ca jocul a intrat in aceeasi stereotipie ca in prima lui parte.
Schimbarile facute in formatia din Insuratei au marcat cursul jocului. Viitorul a atacat mai periculos si in minutul 82 Banciu a inscris un gol spectaculos si a relansat partida.
De partea cealalta Mihai Ciobanu a sesizat pericolul si a facut la rindul sau citeva modificari si acestea puteau fi considerate benefice daca Marius Coman (min. 83) si Lupu (min. 850 ar fi tratat cu o mai mare seriozitate fazele create de colegii lor.
In ton cu meciul a fost si evolutia centralului Ionut Anghelinei, care judecat eronat o faza din minutul 88 si le-a facut cadou gazdelor un penalty, pe care numai el l-a vazut.
Necoara a transformat lovitura de pedeapsa si CF Braila a cistigat cu 3-1.
De apreciat, totusi, atitudinea spectatorilor care cu toate ca nu au vazut un spectacol pe Municipal, i-au aplaudat la finalul jocului pe invingatori.
CF Braila ramine pe locul al optulea dupa aceasta etapa, insa Viitorul Insuratei a coborit in zona "nisipurilor miscatoare", iar la modul in care evolueaza jucatorii sai nu are nici o sansa sa se mentina in Liga a III-a.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii