Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a cistigat cu 2-0 amicalul sustinut, ieri, cu Viitorul Insuratei

CF Braila si Viitorul Insuratei au disputat un amical, miercuri dimineata, pe stadionul Municipal pentru a pregati jocurile de la finalul acestei saptamini.
Prima repriza a fost echilibrata, fara prea multe situatii de poarta, singura notabila fiind cea din minutul 23 cind la sutul lui Rotaru portarul Stoica a deviat mingea in bara. Gazdele au mai trecut pe linga deschiderea scorului la sutul lui Dragan, in rest brailenii au fost cei care au condus ostilitatile in teren insa actiunile lor au fost anihilate de fiecare data de apararea sigura a oaspetilor.
In partea a doua a meciului, elevii lui Bratianu si Baldovin au fost mult mai insistenti si la jumatatea reprizei au reusit sa marcheze. Gazdele au beneficiat de o lovitura libera, Alin Lungu a trimis mingea in careul oaspetilor si Olenic a reluat-o cu capul, in dreapta lui Mitrea.
Scorul final al amicalului, 2-0, a fost stabilit de Berceanu care a finalizat un contraatac purtat de colegul lui din linia mediana, Macare.
"Mi-a placut cum au evoluat jucatorii nostri in acest meci, dar mai ales faptul ca, pe o caldura asa mare, au demonstrat o mare disponibilitate la efort. Testul a fost reusit si speram ca vom avea o prestatie buna simbata, la Galati. Pina acum ne-am multumit cu jumatati de masura, poate cine stie, vom reusi la Galati ceea ce nu am reusit in acest sezon pe teren propriu, o victorie", a declarat dupa meci Vasile Bratianu, presedintele gruparii brailene.
Jucatorii de la echipa de juniori I a CF-ului nu au putut participa deoarece a fost etapa intermediara in Campionatul National la aceasta categorie de virsta, iar de la oaspeti au absentat motivat Vioreanu si Dobre, iar Anghelina, accidentat, a urmarit partida din tribuna. Din lotul formatiei din Insuratei a facut parte si Viorel Tanase insa acesta se afla in recuperare dupa interventia chirurgicala la care a fost supus si pe toata durata partidei a facut alergari usoare.

CF Braila: Iorga - Bosoi, Calin, Ghidarcea, Rotaru - Moldoveanu (min. 46: Tismanaru), Pinzaru (min. 46: Olenic), Macare, Rosu (min. 46: A. Lungu) - Berceanu, Dragan
Viitorul: Stoica (min. 46: Mitrea) - Paduraru, Musat, Paraschiv, Bogdan - Stoian, Baicu, Stanciu, Bratosin - Coman (min. 46: Dima), Vicol
Categorie articol: 

Comentarii