Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila vrea să ia toate punctele de la CSM Focşani

În această săptămână antrenorii brăileni au încercat să refacă moralul jucătorilor după semieşecul de pe teren propriu, iar acum starea de spirit a tuturor componenţilor lotului este una bună, fotbaliştii fiind hotărâţi să câştige jocul de la Focşani.
Nu va fi însă un joc uşor pentru CF Brăila deoarece formaţie gazdă vine după o înfrângere la limită, la Oţelul II Galaţi şi pentru a nu se afunda în zona "nisipurilor mişcătoare" va da totul în teren pentru a obţine toate punctele puse în joc.
"Nu avem probleme de lot şi mergem la Focşani să câştigăm pentru a rămâne în grafic. Ştiu că nu va fi un meci uşor, însă jucătorii noştri sunt hotărâţi să dea totul în teren pentru a nu ne îndepărta mai mult de actuala lideră", a declarat Vasile Darie.
Celelalte două formaţii din judeţ, Viitorul Ianca şi Viitorul Însurăţei, joacă pe teren propriu în compania echipelor CS Eforie şi respectiv ACS Berceni.
Elevii lui Adrian Baldovin au o sarcină oarecum mai uşoară pentru că vor întâlni o vecină de clasament, gruparea dobrogeană aflându-se înaintea partidei directe pe locul al 11-lea cu 13 puncte, cu unul mai mult decât gazdele de astăzi. La Viitorul Ianca revine în lot şi Baciu, care şi-a ispăşit pedeapsa pentru cartonaşul roşu luat la Constanţa, dar va absenta fundaşul Naghi, care a avut un deces în familie.
"Jucătorii au moralul bun după victoria de la Medgidia şi trebuie să câştige acest meci pentru a mai urca un loc în clasament. Urmează o perioadă cu jocuri cu adversare de valoarea noastră şi trebuie să acumulăm cât mai multe puncte pentru a avea un retur fără griji", a precizat Adrian Baldovin.
Dacă formaţia din Ianca are o adversară de aceeaşi valoare, gruparea din Însurăţei are şanse infime de a obţine astăzi măcar o remiză pentru că ea vor da piept cu lidera la zi a seriei a doua, ACS Berceni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii