Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila vrea să bată Cetatea Tg. Neamţ şi să preia şefia seriei întâi

"Nu există meciuri uşoare sau grele, ci doar modul lor de abordare este important, echipa, în opinia mea este cea care poate decide în teren cât de dificil este jocul. Am pregătit acest meci cu atenţie şi sper ca totul să meargă conform aştepărilor,pentru că un nou succes ne urcă în fotoliul de lideri ai seriei întâi, pentru că în această etapă Politehnica II Iaşi stă", a declarat antrenorul Vasile Darie.

La gazde nu va evolua Stăncioiu, care este suspendat după eliminarea de la Panciu.

Adversara de astăzi a brăilenilor nu a reuşit decât un singur egal în deplasare în acest tur de campionat, 0-0 la Aerostar Bacău, iar vinerea trecută a câştigat cu 2-0 pe teren propriu, partida cu Oţelul II Galaţi.

Întâlnirea de astăzi va începe la ora 15.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Prahova formată din Adrian Illyeş - Adrian Niţă şi Paula Bănăşeanu, iar observatori FRF sunt Vasile Donţu din Galaţi şi Vasile Florea din Bucureşti.

Celelalte două formaţii din judeţ evoluează în deplasare.

Viitorul Însurăţei, locul al 14-lea, cu 8 puncte acumulate până acum se deplasează la Petrolul ZF 1984 Berca, grupare care în runda precedentă a remizat pe teren propriu şi ocupă locul al 8-lea. Ambele echipe vin după rezultate slabe, cea pregătită de Ionel Vioreanu a pierdut pe teren propriu, 1-2, jocul cu Unirea Slobozia iar petroliştii au remizat, 1-1 cu Dunărea Călăraşi.

Aflată pe poziţia a12-a după zece, runde Viitorul Ianca joacă astăzi pe terenul unei vecine de clasament, CSM Medgidia, unde speră să recupereze din punctele cedate pe teren propriu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii