Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila versus FC Snagov

* tot astăzi, brăileanul Marius Marchidanu debutează ca arbitru asistent la Liga a II-a

Astăzi, de la ora 11.00, CF Brăila va juca în compania formaţiei FC Snagov, unicul obiectiv al elevilor lui Viorel Ion fiind victoria. Dacă până miercuri Pânzaru şi Necoară erau incerţi, joi ei au primit acordul medicului să se poată antrena la fel ca şi ceilaţi jucători şi este posibil ca ambii să intre în vederile antrenorului pentru acest meci. În schimb, pentru cartonaşul roşu primit în Cupa României, Moise va ispăşi o etapă de suspendare.
Partida dintre CF Brăila şi FC Snagov va fi condusă la centru de Marius Ion Marodin din Bacău, ajutat la cele două linii de Valentin Dumitru (Prahova) şi Cosmin Vatamanu (Bucureşti). Arbitru de rezervă este Ovidiu Oprea din Ploieşti, iar observatori George Ionescu (Bucureşti) şi Vasile Simionaş (Iaşi).
În sezonul trecut FC Snagov s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în etapa a 6-a a turului, dar brăilenii şi-au luat revanşa şi au câştigat cu 2-0, în retur, pe 9 aprilie 2011.
Tot la meciurile din această etapă, doi arbitri asistenţi brăileni oficiază în Liga a II-a la două partide importante din seria Est.
Astfel, Cătălin Teodor face parte din brigada de arbitri care va conduce derby-ul Delta Tulcea - CSMS Iaşi, iar Marius Marchidanu, la primul meci în acest eşalon, a fost delegat la partida Victoria Brăneşti - FC Botoşani.
Duminică, Ionel Ivan este arbitru de rezervă la întâlnirea dintre Steaua Bucureşti şi FCM Tg. Mureş.

Etapa a 2-a programează meciurile:
Farul Constanţa - Viitorul Constanţa
Victoria Brăneşti - FC Botoşani
Săgeata Năvodari - Astra II Giurgiu
Dunărea Galaţi - CS Otopeni
Dinamo II Bucureşti - FCM Bacău
Delta Tulcea - CSMS Iaşi
Gloria Buzău - Callatis Mangalia
CF Brăila - FC Snagov
Categorie articol: 

Comentarii