Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila se deplasează astăzi la FC Panciu

După semieşecul de pe teren propriu cu fosta lideră, Petrotub Roman, CF Brăila s-a pregătit pentru întâlnirea cu echipa lui Ionică Serea, FC Panciu, grupare aflată pe locul al şaselea în clasamentul seriei întâi, un meci în care brăilenii nu mai au voie să facă niciun pas greşit dacă vor să se menţină în lupta pentru promovare.
Dacă va câştiga CF Brăila poate trece pe locul al doilea în clasament, deoarece Petrotub stă în etapa aceasta sau chiar poate egala la puncte lidera, Politehnica II Iaşi, în situaţia în care ieşenii pierd la Willy Bacău.
Ambele formaţii au avut un start bun de campionat, însă în etapa trecută au obţinut rezultate contradictorii. Brailenii au remizat doar, 0 - 0 pe teren propriu, în timp ce jucătorii lui Serea au pierdut cu 3 - 1 la Oţelul II Galati.
Partida de astăzi se va derula pe stadionul "orăşenesc" din Panciu şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Ionuţ Neagu - Petre Pascu, ambii din Prahova şi Adrian Vornicu din Botoşani.
Celelalte două formaţii din judeţul Brăila, Viitorul Însurăţei şi Viitorul Ianca, evoluează pe teren propriu cu echipe din zona superioară a clasamentului seriei a doua, Unirea Slobozia şi respectiv Partizanul Merei.
Referindu-se la întâlnirea de astăzi, Paul Alexandru, preşedintele formaţiei din Însurăţei, a precizat că va fi un joc greu, dar că Viitorul poate scoate cel puţin o remiză: "Din câte am înţeles, jucătorii de la Unirea Slobozia vin să câştige la Însurăţei ca să-şi poată primi primele stabilite de conducători şi evident că vor da tot ce pot pentru a intra în posesia banilor promişi. Noi însă ne vom juca şansa, iar dacă toţi cei care vor reprezenta Viitorul Însurăţei în această partidă vor evolua cu ambiţie, nu avem cum să pierdem meciul".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii