Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila se deplasează astăzi la Cetatea Tg. Neamţ

Astăzi, lidera autoritară a seriei întâi, CF Brăila, va evolua la Cetatea Tg. Neamţ cu gândul de a se revanşa pentru egalul din tur. Elevii lui Daniel Timofte sunt pe val după succesul categoric din runda precedentă, când au ridiculizat-o pe CS Panciu cu un sec 6-1 pe Municipal şi, evident, că pornesc cu prima şansă în partida cu Cetatea, mai ales că adversarii lor de astăzi au moralul la pământ după înfrângerea cu 6-0 de la Oţelul II Galaţi.
Partida dintre Cetatea Tg. Neamţ şi CF Brăila începe la ora 18.00 şi este arbitrată la centru de Pop Romulus Constantin, din Tg. Mureş, iar la cele două linii vor oficia Botond Szakoli şi Attila Szabo, ambii din Odorheiul Secuiesc.
În tur, la Brăila, cele două combatante de astăzi au remizat cu 2-2, pentru brăileni înscriind Necoară din penalty şi Bucă, iar pentru Cetatea, Zavate şi Sobariu.
Pentru că are terenul suspendat două etape, Viitorul Însurăţei va disputa partida cu Petrolul Berca pe stadionul Municipal din Brăila. Aflată în zona "nisipurilor mişcătoare", formaţia din Însurăţei este condamnată să câştige astăzi pentru a mai spera că, şi în sezonul următor, va mai evolua în Liga a III-a.
Aceeaşi soartă o are astăzi şi Viitorul Ianca în disputa de pe "Ştefan Vrăbioru" cu CSM Medgidia. Elevii lui Adrian Baldovin au o singură variantă, cea a victoriei, dacă mai vor să spere la evitarea retrogradării.
Categorie articol: 

Comentarii