Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila - SC Bacău: Ziua revanșei s-a amânat

La ultima apariție din acest an pe teren propriu, CF Brăila a remizat, 1-1, cu SC Bacău, după o partidă anostă, evoluția jucătorilor fiind serios afectată de stratul de zăpadă de pe suprafața de joc, dar și de terenul înghețat pe alocuri. În aceste condiții, elevii lui Pânzaru nu au reușit să spargă gheața și să câștige pentru prima dată în fața băcăuanilor.
În prima repriză s-a jucat doar între cele două careuri. La prima acțiune a gazdelor, Dima a fost faultat la marginea careului advers, Necoară a centrat în suprafața de pedeapsă,însă mingea i-a jucat feste lui Frunză, oaspeții au declanșat un contraatac stopat însă de Ivan. Spiridon (min. 7) și-a încercat șansa de la distanță, iar la jumătatea primei reprize Sorin Frunză a trimis prima minge pe spațiul porții adverse, însă Petrariu a fost la post. În minutul 27, oaspeții au deschis scorul prin Hurdubei, dar reușita atacantului de la SC Bacău a fost anulată pe motiv de ofsaid de către arbitrul de centru. Hurdubei și-a mai încercat încă o dată șansa de a înscrie, dar mingea șutată de el a ocolit ținta. La ultima fază a primei reprize, Pușcașu l-a driblat în careu pe Burcă, a șutat la poartă, însă Petrariu a fost atent și a reținut mingea.

Olenic a deschis scorul însă brăilenii nu au gestionat rezultatul

Cu toate că s-au marcat două goluri, câte unul de fiecare parte, repriza a doua s-a derulat după același scenariu. Brăilenii au construit în jumătatea adversă, oaspeții au încercat să dea lovitura pe contraatac.
În minutul 48, Petean a trimis mingea peste transversal, iar după doar două minute fostul atacant al brăilenilor, Bogdan Rusu, a creat o situație periculoasă în careul gazdelor, însă Ghiocel a fost inspirat și a deviat mingea în brațele lui Mitrea. Alin Pânzaru a făcut o mutare inspirată, l-a introdus în teren pe Olenic în locul lui Spiridon, iar la doar două minute după ce a intrat pe teren, acesta a deschis scorul. Spătaru a centrat în careul oaspeților și, de la opt metri, Olenic a făcut inutilă intervenția portarului Petrariu și începea să se contureze prima victorie a brăilenilor în fața băcăuanilor. Jucătorii de la SC Bacău nu au acuzat șocul primirii golului, au devenit mult mai agresivi și, cu patru minute înainte de finalul partidei, au reușit să restabilească egalitatea grație reușitei unui fost jucător format la gruparea brăileană, Georgel Pungă. SC Bacău ar fi putut da lovitura în prelungirile reprizei secunde și să plece cu toate punctele de pe Municipal, însă Mitrea a avut o intervenție bună la șutul lui Adăscăliței și partida s-a încheiat nedecis, 1-1.
În urma acestei remize CF Brăila a coborât pe locul al șaptelea și este puțin probabil să mai prindă un loc între primele șase formații ale seriei Est în acest an, știut fiind faptul că elevii lui Alin Pânzaru vor juca în ultima etapă programată în 2014 la echipa de pe locul al treilea, Academica Argeș Pitești.

CF Brăila: Mitrea - Spiridon (min. 58: Olenic), Ivan, Ghiocel, Necoară - Spătaru, Frunză, Pușcașu, Petean - Onofraș (min. 83: S. Nicoliță), Dima.
SC Bacău: Petrariu - Mihălăchioae, Burcă, Lozneanu, Sascău - Căinari (min. 58: Pungă), Dumitriu (min. 75: Curiliuc), Adăscăliței, Vraciu - Hurdubei, Rusu (min. 69: Predoiu).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii