Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila - Politehnica II Iaşi

"Am căutat să refac moralul jucătorilor după eşecul nemeritat, consider eu, din cupă şi cred că acum toţi sunt pregătiţi pentru etapa a doua a turului, în care evoluăm pe teren propriu. Trebuie să le oferim spectatorilor noştri un joc frumos şi un rezultat pe măsură", a declarat ieri Vasile Darie.
Tehnicianul CF-ului a atras atenţia asupra faptului că va fi o întâlnire dificilă, însă consideră că elevii săi sunt pregătiţi să mai bifeze un succes: "Vom face totul ca să câştigăm acest meci. Ştiu că formaţia vizitatoare ar putea beneficia şi de aportul unora dintre fotbaliştii care evoluează în prima ligă, dar ne-am luat toate măsurile de siguranţă. Eu sper, că având şi suporterii lângă noi să putem depăşi momente critice şi să ne mai adăugăm în cont alte trei puncte".
În tabăra brăileană nu sunt probleme de sănătate şi nici jucători suspendaţi.
Partida de astăzi de pe Municipal va fi condusă la centru de Adrian Kiriţă din Bucureşti, iar la cele două linii vor oficia Lucian Moldoveanu şi Alexandra Apostu, ambii din Bacău.

Derby local la Însurăţei

Sorţii au decis ca în runda a doua formaţiile care activează în seria a II-a, Viitorul Însurăţei şi Viitorul Ianca să se întâlnească în meci direct.
Gazdele au atu-ul experienţei în acest eşalon, însă nu pot conta pe doi dintre titularii de drept, Vioreanu şi Cheleş, care astăzi ispăşesc ultima etapă de suspendare.
"Consider că, evoluând în faţa propriilor spectatori şi având şi o experienţă competiţională superioară, pornim ca favoriţi în această partidă. În afară de cei doi fotbalişti suspendaţi tot lotul este valid şi sper ca Vioreanu să găsească formula de echipă câştigătoare", a declarat Georgică Oprea, delegatul formaţiei din Însurăţei.
Antrenorul grupării din Ianca, Adrian Baldovin, este optimist în privinţa rezultatului şi cu toate că nu a dat niciun pronostic a lăsat să se înţeleagă că echipa sa este pregătită să se lupte pentru un rezultat bun.
"Am pregătit echipa să facem o figură frumoasă în acest meci. Însurăţeiul porneşte ca favorită, având bineânţeles atu-ul experienţei, însă sper ca şi noi să ne autodepăşim şi să nu părăsim terenul învinşi", a precizat Adrian Baldovin.
Partida de la Însurăţei este condusă de o brigadă de arbitri formată din Claudiu Tomoioagă - Ion Manciu, ambii din Popeşti Leordeni şi Florin Burlacu din Urziceni.
Categorie articol: 

Comentarii