Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila a plecat după puncte la Botoşani

Printre acestea figurează şi cea dintre FC Botoşani şi CF Brăila, o dispută între două formaţii care au ratat deja obiectivele propuse pentru acest sezon.
Botoşenenii ar fi trebuit să se afle în acest moment între primele şase formaţii din serie, dar ei ocupă doar locul al 8-lea cu şanse minime de a-şi mai îndeplini planul pe care şi l-au propus iniţial.
Brăilenii, care au beneficiat şi beneficiază în continuare de sume generoase de la bugetul local nu numai că nu vor reuşi să evite retrogradarea, ba chiar sunt în pericol ca nici baremul de puncte impus de FRF să nu şi-l poată realiza.
CF Brăila are 12 puncte şi un program foarte greu în următoarea perioadă. Astăzi elevii lui Timofte joacă la Botoşani, în următoarea etapă vor primi pe Municipal vizita liderei, Ceahlăul Piatra Neamţ după care urmează alte două deplasări dificile, miercuri 11 mai la Farul Constanţa iar trei zile mai târziu la CS Otopeni.
Singurul joc de unde brăilenii ar putea smulge măcar un punct este cel de astăzi de la Botoşani.
Cele două formaţii au încheiat la egalitate,1-1 meciul tur programat pe 23 octombrie la Brăila. Vrabie a deschis scorul pentru FC Botoşani în minutul 19, iar Nelu Bucă egalat şapte minute mai târziu.

Etapa a 24-a programează meciurile:
Farul Constanţa - Săgeata Năvodari
Steaua II Bucureşti - FC Astra II
FC Snagov - Gloria Buzău
Viitorul Constanţa - Dinamo II Bucureşti
FC Botoşani - CF Brăila
Ceahlăul Piatra Neamţ - Dunărea Galaţi
CS Otopeni - Juventus Bucureşti
Delta Tulcea - Concordia Chiajna
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii