Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila a pierdut cu 2-1 amicalul de la Unirea Slobozia

Brăilenii au pierdut la limită, 1-2, amicalul susţinut în deplasare la Unirea Slobozia, însă la succesul formaţiei pregătite de Adrian Mihalcea un aport substanţial l-a adus arbitrul de centru care nu a acordat un penalty pentru formaţia pregătită de Alin Pânzaru. CF Brăila a fost echipa care a controlat jocul în prima repriză, însă elevii lui Pânzaru nu au reuşit să fructifice nicuna dintre cele patru ocazii create. La una dintre ele, cea a lui Gicu Iordache, portarul echipei gazdă a fost salvat de bară. 

Contrar cursului jocului, Unirea Slobozia a condus cu 1-0 la pauză după un gol marcat dintr-o fază fixă la care apărarea brăileană a gafat nepermis.
CF Brăila ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la începutul reprizei secunde, însă arbitrul de centru nu a văzut infracţiunea produsă în careul gazdelor. Brăilenii au reuşit totuşi să marcheze prin Nicoliţă, însă egalitatea s-a menţinut foarte puţin pentru că după o altă gafă a defensivei oaspeţilor gazdele au punctat din nou, iar Unirea Slobozia s-a impus cu 2-1.
"Pe ansamblu am avut o prestaţie bună, am început partida cu o formulă de joc apropiată celei pe care o vom utiliza în primul meci oficial şi am ajuns de multe ori la poartă, însă nu am reuşit să marcăm. Apărarea a fost din nou punctul nevralgic, am primit două goluri foarte uşor din punctul meu de vedere. Sper ca în primul meci oficial din acest sezon să nu mai repetăm greşelile făcut în acest amical", a declarat Alin Pânzaru.

CF Brăila: Comănescu - Petean, Spiridon, Ivan, Ghiocel - Spătaru, Ndigwe, Frunză, Iordache - Onofraş, Nicoliţă. În repriza a doua au mai jucat, Mitrea, Olenic, Agbleta, M. Iordache, Niţă, M. Gheorghe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii