Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila joacă sâmbătă cu Unirea Slobozia

Sâmbătă, în etapa a doua a Ligii a II-a CF Brăila va juca în deplasare la Unirea Slobozia. Un meci între două formaţii care se cunosc foarte bine pentru că în afară de partidele oficiale cele două combatante s-au mai întâlnit şi în jocuri de verificare. Ultimul amical s-a derulat chiar înainte de startul actualei ediţii de campionat şi a fost câştigat de echipa pregătită de Adrian Mihalcea. Elevii lui Alin Pânzaru au pierdut la limită, 1-2, testul susţinut în deplasare la Slobozia, însă la succesul de atunci al echipei gazdă un aport substanţial l-a adus arbitrul de centru care nu a acordat un penalty clar pentru brăileni. Acum lucrurile se schimbă pentru că se va juca pe puncte iar arbitrii vor fi din alte oraşe. Până acum CF Brăila nu a reuşit decât un egal cu Unirea Slobozia şi a pierdut de trei ori.
Acum este momentul ca brăilenii să spargă gheaţa şi să obţină primul succes în faţa fotbaliştilor pregătiţi de Mihalcea.
"La fiecare meci ne propunem să câştigăm şi ne pregătim în acest sens. Ne cunoaştem foarte bine reciproc, totul va depinde de forma pe care jucătorii o vor prinde sâmbătă. Având însă tot lotul valid cred că ne putem îndeplini obiectivul", a declarat Alin Pânzaru.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii