Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila joacă pe teren propriu cu CSM Focşani

Astăzi, în cel de-al treilea eşalon fotbalistic, se derulează o nouă etapă intermediară, una în care lidera seriei întâi, CF Brăila, va evolua pe propriul teren în compania formaţiei de pe locul al 11-lea, CSM Focşani.

Brăilenii vor să-şi ia revanşa după egalul, 2-2, din tur, de la Focşani. Atunci, în prima repriză, CSM Focşani a condus în două rânduri, după golurile marcate de Crăciun şi Toma, însă de fiecare dată CF Brăila a restabilit egalitatea prin golgeterul Nelu Bucă. În repriza a doua, brăilenii au ratat nepermis de mult, lider în acest top fiind Panait, cel care nu a reuşit să trimită mingea în plasă nici de la 3 metri.

Acum, în faţa propriilor spectatori, elevii lui Daniel Timofte au posbilitatea să se revanşeze pentru acea remiză şi să obţină un rezultat categoric în urma căruia să mai facă un pas spre Liga a II-a.

Partida dintre CF Brăila şi CSM Focşani este arbitrată de o brigadă din Constanţa, formată din Dan Burcă - Sebastian Stoianof şi Paul Dimancea.

Celelalte două formaţii din judeţ, care au ca obiective în acest sezon evitarea retrogradării, au astăzi sarcini dificile în deplasare. Viitorul Însurăţei va evolua pe terenul ocupantei locului al doilea din seria a doua, ACS Berceni, o grupare care are 66 de puncte, cu două mai puţin decât Viitorul Constanţa şi, implicit, va face totul pentru a câştiga şi a se menţine în plasa liderei.

Viitorul Ianca, aflată pe locul al 14-lea, evoluează la echipa de pe poziţia a 10-a, CS Eforie, având de asemenea şanse minime de a obţine un rezultat pozitiv.
Categorie articol: 

Comentarii