Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila joacă astăzi un amical la SC Bacău

Marţi dimineaţă, jucătorii de la CF Brăila au venit la stadionul Municipal pentru un antrenament cu caracter fizic, iar printre ei s-au aflat şi noile achiziţii, Marius Onofraş şi Alexandru Muscă. Cei doi nou-veniţi s-au pregătit separat alături de Sorin Frunză şi Gicu Iordache, tema lor de executat fiind mult mai grea decât a celorlaţi jucători. Într-o altă parte a terenului de joc Ştefan Leu a condus antrenamentul cu portarii, iar ultima parte a şedinţei de pregătire a portarilor s-a desfăşurat în sala de forţă.
În timpul unei scurte pauze pentru hidratare, Sorin Frunză confirmat faptul că va mai juca un sezon înainte de a agăţa ghetele în cui, iar prin felul în care s-a antrenat a lăsat să se înţeleagă că doreşte să joace la fel de bine ca în sezonul trecut.
"Am decis să nu agăţ ghetele în cui şi să rămân în iarbă alături de colegii mei. O să caut să dau încredere jucătorilor mai tineri în forţele lor. A trebuit să o luăm de la capăt cu formarea echipei, am reuşit în linii mari, dar greul abia începe. Va fi un campionat dificil însă prin muncă şi seriozitate sper să-l ducem cu bine la capăt", a explicat Frunză.
Astăzi, de la ora 18.00, CF Brăila susţine o nouă partidă de verificare, adversara elevilor lui Alin Pânzaru fiind SC Bacău. Cu toate că au participat la şedinţa de pregătire de marţi, Spiridon şi Agbleta sunt incerţi, ambii acuzând uşoare accidentări, în aceeaşi situaţie fiind şi Cosmin Necoară, care nici măcar nu s-a putut antrena din cauza unor dureri la spate.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii