Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila, favorită la victorie în partida de la Pambac Bacău

Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul CSM din Oneşti, CF Brăila va juca în compania formaţiei de pe locul al 9-lea, Pambac Bacău, obiectivul elevilor lui Daniel Timofte fiind victoria.

Brăilenii s-au impus şi în partida tur, la scor, 8-0, o victorie care, coroborată cu înfrângerea Politehnicii II Iaşi, la Dunărea Galaţi, a propulsat-o atunci pe CF Brăila în fotoliul de lideră. În tur, pe Municipal, golgeterul Nelu Bucă a realizat un hat trick, Stăncioiu o "dublă", celalalte reuşite ale brăilenilor aparţinându-le lui N'Digwe, cel care de altfel a deschis scorul, Panait şi Gabriel Bosoi, acesta din urmă fiind jucătorul care a stabilit scorul final al întâlnirii.

Acum, brăilenii sunt lideri autoritari ai seriei întâi, având 66 de puncte, cu 9 mai mult decât ocupanta locului secund, CS Panciu, şi nu-şi doresc altvceva decât să mai facă un pas spre Liga a II-a, iar misiunea lor, probabil, nu va fi una prea dificilă, deoarece Pambac are deja obiectivul realizat: menţinerea în acest eşalon.

Partida de astăzi este arbitrată la centru de Marius Bocăneală, din Galaţi, ajutat la cele două linii de concitadinul său, Lucian Lupoae, şi de Laszlo-Imre Bucsi, din Sf. Gheorghe.

Viitorul Ianca primeşte vizita echipei de pe locul al 7-lea, Callatis Mangalia, şi speră că, după perioada mai puţin fastă pe care a traversat-o, va reuşi să-şi treacă în cont un succes care să-i menţină, măcar teoretic, şansele de a rămâne în Liga a III-a.

Viitorul Însurăţei ocupă locul al 13-lea şi vrea să rămână pe această poziţie şi după această rundă, în care va juca în compania formaţiei de pe poziţia a 16-a, Viitorul Chirnogi. Partida se va derula tot pe stadionul municipal din Brăila, locaţie care i-a purtat noroc lui Vioreanu et company vinerea trecută.

Formaţia din Însurăţei poate conta în acest meci pe cea mai bună formulă de echipă, motiv pentru care porneşte cu prima şansă la victorie în faţa unei adversare, Viitorul Chirnogi, care nu mai poate evita retogradarea în Liga a IV-a.
Categorie articol: 

Comentarii