Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila evoluează pentru ultima dată în faţa propriilor spectatori, adversara ei fiind Willy Bacău

După două sezoane în care a plutit în derivă, corabia brăileană este pe cale, de această dată, să treacă prima linia de sosire la finalul turului ediţiei de campionat 2009-2010, iar dacă nu s-ar fi împiedicat de trei ori pe teren propriu şi o dată în deplasare de "lanterna" seriei întâi, CF Brăila ar fi fost deja cu un picior în Liga a II-a.

Astăzi, pe Municipal, elevii lui Vasile Darie sunt obligaţi să câştige şi să-şi păstreze fotoliul de lideri pentru că şi celelalte două contracandidate la promovare, Politehnica II Iaşi şi Petrotub Roman au meciuri uşoare, ieşenii urmând să evolueze pe terenul satelitului echipei Ceahlăul Piatra Neamţ iar Petrotub, pe teren propriu cu Pambac Bacău.

Adversara brăilenilor este una care a realizat destule surprize în acest tur de campionat însă CF Brăila porneşte cu prima şansă deoarece evoluează pe teren propriu şi are şi sprijinul spectatorilor, publicul fiind în dese rânduri, cel care, prin atitudinea sa, poate purta echipa spre succes.

Tot astăzi, la Însurăţei, echipa lui Ionel Vioreanu primeşte vizita formaţiei CS Tunari, revelaţia rundei precedente, grupare aflată înaintea ultimei etape pe locul al nouălea.

La gazde tot lotul este valid astfel că Viitorul ar putea fi reprezentată în teren de cel mai bun "unsprezece".

"Ştim cu toţii că adversara noastră vine după un succes notabil, 2-1 cu Viitorul Constanţa însă noi suntem hotărâţi să câştigăm şi să facem 21 de puncte", a declarat Paul Alexandru, preşedintele gazdelor.

Viitorul Ianca va juca în deplasare la formaţia patronată de Gică Hagi, Viitorul Constanţa, partida fiind programată a se derula, la propunerea constănţenilor, sâmbătă de la ora 13.00.

Pentru acest meci, Adrian Baldovin se confruntă cu două absenţe importante, cea a lui Purică, mijlocaşul fiind suspect de ruptură fibrilară la gamba stângă, iar Postolea acuză o stare gripală şi nu a putut să se antreneze în această săptămână. Totuşi, tehnicianul grupării din Ianca este optimist şi crede în şansa formaţiei sale.

"Nu avem nimic de pierdut, întâlnim o echipă care vrea să promoveze şi întotdeauna când ai astfel de adversare, te concentrezi mult mai mult. E greu dar nu imposibil de realizat un rezultat bun, meciul va fi televizat, însă eu spun că întotdeauna şansa este de partea celor care muncesc şi sper că Viitorul Ianca va fi echipa care se va remarca", a declarat Adrian Baldovin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii