Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila este pe primul loc la juniori B

În urmă cu trei luni s-a realizat un protocol de coalaborare între LPS şi CF Brăila după care s-a înfiinţat clasa a IX-a de fotbal, liceului revenindu-i sarcina să-i şcolarizeze pe elevi iar clubul de fotbal să le asigure participarea în competiţiile naţionale.
La juniorii B CF Brăila a debutat în acest sezon cu o înfrângere, 2-3 la CSM Rm Sărat, cele două goluri ale brăilenilor fiind înscrise de M. Dima şi Paraschiv după care au urmat apoi şase succese consecutive.
Techiu a semnat golul primei victorii brăilene, 1-0 pe teren propriu în compania formaţiei Dunărea Galaţi iar în runda a treia CF Brăila a trecut cu 3-1 în deplasare, de Săgeata Stejaru, tot Techiu a deschis scorul şi apoi au marcat Daniel Cazan şi Fătu.
În etapa a patra CF Brăila a câştigat cu 4-1 disputa cu Metalul Constanţa, un joc în care Cazan şi Fătu a realizat câte o "dublă" după care a venit un succes la scor, 5-0 la LPS Galaţi, Pungă a realizat un hat trick celelalte două goluri fiind marcate de Cazan şi Techiu.
Etapa a şasea a adus formaţiei pregătite de profesorul Cătălin Teodor şi cel mai bun rezultat, 10-0 în faţa unei alte grupări de tradiţie din fotbalul românesc, Delta Tulcea. Techiu a perforat de cinci ori poarta tulcenilor, Pungă şi Vârlan au realizat câte o "dublă" cel de-al zecelea gol al brăilenilor fiind realizat de Bogdan.
În week-end-ul trecut, CF Brăila a obţinut un alt succes la scor, 5-0 în deplasarea de la Gloria Buzău reuşitele brăilenilor aparţinându-le lui Techiu 2, Cazan, Ilie şi Pungă.
Astăzi de la ora 14.00 juniorii B de la CF Brăila joacă pe teren propriu în compania omologilor de la CSS Slobozia, un nou prilej pentru gazde de a-şi consolida locul întâi în clasament şi a mai face astfel un pas spre turneul semifinal.
Lotul echipei de juniori B este compus din următorii jucători: Zaharia, I. Dima, Paraschiv, M. Dima, Cireaşă, Fătu, Bogdan, Ilie, Pungă, Cazan, Techiu, Porumb, Vârlan, Preda, Avram, Pamfil, Mureşanu, Rosiu, Ianculescu, Miron, Mircea, Radu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii