Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila, cu o altă faţă sub bagheta lui Viorel Ion

Formaţia brăileană a câştigat la scor amicalul disputat marţi după-amiază în compania satelitului Oţelului Galaţi, iar antrenorul Viorel Ion este mulţumit de felul în care au evoluat elevii săi.
"A fost un meci bun de pregătire, cu o echipă tânără, ambiţioasă, care a avut în componenţă jucători dornici de a îmbrăca tricoul primei formaţii şi care au dat totul pentru a ieşi în evidenţă. Am folosit din nou două echipe, pentru că nu toţi jucătorii sunt puşi la punct cu condiţia fizică, dar acest lucru îl vom remedia cât mai repede. Concluzia: a fost un antrenament reuşit şi ne aflăm pe un drum bun", a declarat Viorel Ion.
CF Brăila, pentru care au marcat Moise, Henry, Otvos, Pânzaru şi Gabriel Ion, a început meciul în formula: Budur - Bosoi, Călin, Ivan, Necoară - Vlaicu, Otvos, G. Ion, Pungă - Henry, Moise, iar în repriza a doua au mai evoluat portarul Ştefan Leu şi jucătorii de câmp Neacşu, Voicu, Pânzaru, Diniţă, Ilie, Balaban, G. Costache, Olenic şi B. Dumitru.
Jucătorii de la CF Brăila au revenit imediat după joc în cantonament în staţiunea Lacu Sărat, urmând ca până vineri inclusiv să susţină câte 2-3 şedinte de pregătire pe zi, toate având caracter fizic.
Sâmbătă brăilenii vor juca un nou amical, pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca, în compania nou promovatei în Liga a III-a, Conpet Cireşu.
"Este o perioadă de acumulări fizice şi trebuie să o tratăm cu mare seriozitate pentru a putea face faţă cu brio în sezonul care va începe pe 20 august. Lotul a început să se contureze. Dacă la nivelul fundaşilor stăm bine, în compartimentul de atac mai avem însă nevoie de întăriri, ne mai trebuie doi atacanţi şi un mijlocaş", a mai precizat Viorel Ion.
Categorie articol: 

Comentarii