Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila - CS Panciu, derby-ul returului în seria I

În această după-amiază elevii lui Daniel Timofte susţin cel mai greu test din retur, meciul direct cu CS Panciu, cel în urma căruia se va stabili formaţia care din sezonul următor va evolua în Liga a II-a şi de aceea ei aşteaptă ca toţi iubitorii sportului rege din oraş să vină la stadion pentru a-i susţine.

Jucând pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri, CF Brăila porneşte cu prima şansă. Dar nu numai faptul că joacă în propriul fieff poate constitui un avantaj pentru jucătorii lui Timofte, ci şi acela că de câteva partide ei sunt în creştere de formă şi dovadă stau rezultatele obţinute.
De partea cealaltă, CS Panciu a cam gâfâit în ultima perioadă de timp şi a obţinut victorii care au dat naştere la multe suspiciuni deoarece ele au fost realizate fie în minutele de prelungire din penalty, fie în timpul regulamentar de joc, dar şi atunci tot în urma unor lovituri de la 11 m.
Fiind un meci important, cu siguranţă ambele formaţii vor juca la rezultat în detrimentul spectacolului, de aceea aportul spectatorilor brăileni va fi foarte important în acest joc, ştiut fiind faptul că întotdeana publicul poate reprezenta al 12-lea jucător.

Înaintea partidei directe CF Brăila are cinci puncte avans faţă de CS Panciu, formaţie pe care a învins-o şi în meciul tur cu 2-1, golurile brăilenilor fiind marcate atunci de Gurguiatu şi Stăncioiu în repriza a doua.

Partida de astăzi este arbitrată de o brigadă de arbitri din Bucureşti, formată din Mugurel Vădan - Bogdan Gheorghe şi Andrei Simonis.
Celelalte două formaţii din judeţ vor încerca în această rundă să acumuleze puncte importante în tentativele lor de a se menţine în acest eşalon.
Viitorul Însurăţei se deplasează astăzi la ocupanta locului al treilea a seriei a doua, Unirea Slobozia, grupare la care evoluează şi trei brăileni, Viorel Gheorghe, Roşu şi Bogoş, iar Viitorul Ianca joacă sâmbătă pe terenul unei vecine de clasament, Partizanul Merei.
Categorie articol: 

Comentarii