Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila - Conpet Cireşu 1-1

* Tehnicianul echipei brăilene a mai precizat că miercuri, 3 august, va face un meci amical cu Politehnica la Galaţi * fostul atacant al echipei Politehnica Iaşi şi FC Botoşani, Clement Pălimaru, a devenit oficial jucătorul echipei CF Brăila

Returul dublei manşe dintre Conpet Cireşu şi CF Brăila s-a disputat sâmbăta trecută pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca şi s-a încheiat nedecis, 1-1, cu toate că în prima repriză echipa lui Viorel Ion a dominat categoric jocul şi putea să înscrie de mai multe ori.
Deşi veneau după o săptămână de antrenamente grele, toate cu caracter fizic, brăilenii au controlat ostilităţile în teren şi au irosit patru, cinci situaţii clare de a înscrie, prin Pungă, Pânzaru, Vali Stan şi Voicu.
Formaţia brăileană a deschis scorul prin Pânzaru, dar a fost egalată după o fază creată de Stelică Nicoliţă şi fructificată de Puşcaşu.
Cu toate că amicalul s-a încheiat la egalitate, Viorel Ion consideră că testul a fost unul reuşit.
"După opt antrenamente foarte grele în cursul săptămânii, fotbaliştii s-au comportat bine şi puteam câştiga la o diferenţă mare, pentru că ocazii ne-am creat. Oboseala şi-a pus totuşi amprenta asupra jucătorilor, ei nu au putut să judece cu luciditate situaţiile de gol în care s-au aflat. Personal, sunt foarte mulţumit de felul în care s-au comportat după acele antrenamente de intensitate maximă din cursul săptămânii. Suntem într-o perioadă de acumulări pe care trebuie să o parcurgem cu cât mai mult profesionalism şi roadele se vor vedea", a declarat Viorel Ion.

Miercuri, CF Brăila încheie cantonamentul centralizat printr-un alt test de verificare

Tehnicianul echipei brăilene a mai precizat că miercuri, 3 august, cantonamentul din Staţiunea Lacu Sărat se va încheia cu un meci amical cu Politehnica la Galaţi, urmând ca sâmbătă, 6 august, CF Brăila să evolueze pe Municipal în compania echipei Dinamo II Bucureşti: "Miercuri avem programat un alt test de verificare şi încheiem cantonamentul centralizat. Vom juca la Galaţi cu Politehnica şi încercăm să o aducem sâmbătă pe Municipal, pe Dinamo II. Intrăm în ultima etapă de pregătire, cea în care trebuie să definitivăm primul unsprezece".
Mulţumit de evoluţia propriilor jucători a fost şi antrenorul echipei Conpet Cireşu.
"Dacă vrei să te pregăteşti cu seriozitate, joci amicale cu echipe tari, numai aşa creşti în valoare. Consider util testul cu CF Brăila. Adversarii noştri au avut mai multe ocazii în prima parte a meciului, noi am avut o perioadă bună pe la jumătatea reprizei secunde, când, de altfel, am fi putut marca al doilea gol. Luni (n.r. astăzi, 1 august) definitivăm lotul şi marţi plecăm pentru o perioadă de şapte zile în cantonament la Strjnic", a punctat Ionel Ivan.

CF Brăila: Leu - Bosoi, Călin, Ivan, Necoară - I. Gabriel, V. Stan, Otvos, Pungă - Pânzaru, Voicu.
Au mai evoluat: Budur, Vlaicu, Diniţă, Ilie, Neacşu, Moise, Olenic, Balaban, Costache, B. Dumitru.
Conpet Cireşu: Stoica - Baciu, Muşat, Bratu, Cotigă - Crăciunescu, Baicu, Percă, A. Crăciun - S. Nicoliţă, Puşcaşu.
Au mai evoluat: Grozea, Barbu, Ciurea.

Atacantul Clement Pălimaru a semnat sâmbătă cu CF Brăila

Sâmbăta trecută, fostul atacant al echipei Politehnica Iaşi şi FC Botoşani, Clement Pălimaru, a devenit oficial jucătorul echipei CF Brăila.
Un motiv de bucurie pentru antrenorul Viorel Ion, care mai aşteaptă alte două întăriri, un vârf de atac la fel de valoros şi un mijlocaş.
"Eu consider că suntem pe un drum bun, compartimentul defensiv este pus la punct, iar acum, prin cooptarea lui Pălimaru, ne-am întărit şi în atac. Mai avem însă nevoie de un mijlocaş şi încă un atacant şi putem considera încheiată campania de transferări", a punctat Viorel Ion.
Categorie articol: 

Comentarii