Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila a câştigat la scor, 5-0, amicalul cu Metalosport Galaţi

În ultima zi a cantonamentului centralizat, CF Brăila s-a impus la scor în disputa amicală cu nou promovata în Liga a III-a, Metalosport Galaţi, o formaţie modestă din toate punctele de vedere. Pânzaru a folosit două echipe, iar pe parcursul meciului l-a testat din nou pe Florin Berbece, un atacant de la CSM Moineşti, pe Dragoş Mucuţă, un jucător brăilean, care a început fotbalul la grupa antrenorului Marin Oprea, apoi a jucat patru ani la Steaua Dunării Galaţi şi alţi doi ani la juniorii Oţelului, pe Sorin Niculescu, fost la Viitorul Domneşti, dar şi pe un alt atacant despre care tehnicianul brăilean nu a spus decât că se numeşte Alexandru, fără a menţiona echipa la care a jucat.
Folosit în prima repriză în care CF Brăila a evoluat în formula Mitrea (min. 30: Comănescu) - Dima, Zaharia (min. 22: Spiridon), Olenic, Ghiocel - Spătaru, Niculescu, Frunză, M. Gheorghe - Mucuţă, Francis, Mucuţă, un atacant de 1,83 m, care a împlinit 16 ani în aprilie, a demonstrat veleităţi de atacant veritabil. El a fost într-o permanentă mişcare în avanposturi şi a reuşit un hat trick în primele 42 de minute. Mucuţă a deschis scorul în minutul 2, când a profitat de gafa fundaşului gălăţean Popa şi a şutat fără speranţe pentru Popovici. În minutul 10, Dumitraşcu a irosit unica şansă de gol a gălăţenilor pentru ca după doar cinci minute, după o incursiune a lui Spătaru, urmată de o centrare perfectă în careul oaspeţilor, Mucuţă să îndeplinească o simplă formalitate şi să mărească avantajul gazdelor. Elevii lui Pânzaru au controlat jocul şi, cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Mucuţă a realizat hat trick-ul, după o fază asemănătoare cu cea de la golul al doilea.

Acţiunile lui Gabriel Gheorghe, aplaudate de spectatorii brăileni

În repriza a doua, una în care a mizat pe Comănescu (min. 60: Leu) - Petean, Spiridon, Ivan, Stănciulescu - G. Gheorghe, Balaban, Ndigwe, Radu - Berbece, Alexandru, CF Brăila a mai înscris de două ori. Prima ocazie a părţii secunde a aparţinut însă oaspeţilor, dar pe Comănescu l-a salvat bara la mingea şutată de Blănaru. În minutul 55, Gabriel Gheorghe a devenit preferatul publicului. Brăileanul a slalomat pe partea dreaptă, a centrat perfect în careul oaspeţilor, dar Alin Radu nu a reuşit să încadreze mingea pe spaţiul porţii. După doar două minute, Radu a întors mingea pentru Alexandru, însă, atacantul venit în probe a şutat telefonat pe lângă poartă. Celălalt jucător din avanposturi, venit de asemenea în probe, Florin Berbece, a reuşit un gol spectaculos în minutul 63 şi CF Brăila conducea cu 4-0. În minutul 80, Gabriel Gheorghe a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul de centru Georgel Badea a arătat punctul cu var, iar nigerianul Ndigwe a stabilit scorul final, 5-0 pentru CF Grăila. Gazdele puteau să mai înscrie o dată, însă, urcat în atac, Ivan a şutat razant cu bara din dreapta a porţii apărate de Ionuţ Slatan.
În această săptămână, CF Brăila are programată o "dublă" amicală cu Gloria Buzău, primul meci urmând a se desfăşura miercuri, la ora 11.00, la Brăila, iar returul, sâmbătă, la Buzău.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii