Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila a ajuns aseară la Botoşani

Dacă la revenirea în Liga a II-a, în prima etapă a avut-o drept parteneră, pe Municipal, pe Săgeata Năvodari, acum în prima rundă a sezonului competiţional 2011-2012 adversara brăilenilor este tot o candidată la promovare, FC Botoşani.
Partida de astăzi este cu mult mai dificilă pentru că se dispută la Botoşani şi, după cum se ştie, gazdele fac întotdeauna apel la toate soluţiile pentru a câştiga.
Brăilenii au efectuat ieri dimineaţă un ultim antrenament, după care au plecat spre Botoşani, singurul obiectiv al elevilor lui Viorel Ion fiind obţinerea unui rezultat pozitiv.
"Mergem să ne jucăm şansele şi vom încerca facem un joc bun şi să obţinem o remiză", a declarat la plecarea din Brăila antrenorul Viorel Ion.
În acest joc, formaţia brăileană nu poate miza pe Necoară şi Pânzaru, ambii accidentaţi.
În sezonul precedent, pe 23 octombrie, în etapa a 9-a, FC Botoşani a remizat, 1-1, la Brăila, la capătul unui meci în care jucătorii pregătiţi atunci de Timofte au ratat 5-6 ocazii clare de gol. CF Brăila a pierdut apoi, 1-5, la Botoşani în runda a 24-a.
Etapa inaugurală a turului a început vineri, cu partida FC Snagov - Gloria Buzău, urmând ca astăzi să se deruleze celelalte şapte meciuri.

Etapa inaugurală a turului programează partidele:
FC Snagov - Gloria Buzău
FC Botoşani - CF Brăila
FC Astra II Giurgiu - ACS Victoria Brăneşti
CS Otopeni - Săgeata Năvodari
Viitorul Constanţa - FCM Dunărea Galaţi
FC Municipal Bacău - Farul Constanţa
CSMS Iaşi - Dinamo II Bucureşti
Callatis Mangalia - Delta Tulcea
Categorie articol: 

Comentarii