Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila şi Săgeata Năvodari se întâlnesc astăzi în Cupa României

Astăzi, elevii lui Viorel Ion vor juca în compania uneia dintre grupările cu pretenţii din seria Est a Ligii a II-a, Săgeata Năvodari, grupare care în această vară a jucat un meci de baraj pentru promovare în Liga I. Un joc dificil, ţinând cont de valoarea adversarilor, însă brăilenii vor să-l câştige pentru a aduce o echipă din primul eşalon pe Municipal.
"Săgeata Năvodari este o echipă bună, însă noi vom evolua pe propriul teren şi până acum la Brăila am reuşit două rezultate bune. O să jucăm la victorie pentru a aduce apoi o formaţie din Liga I pe Municipal", a declarat Viorel Ion.
Tehnicianul CF-ului consideră că este un moment prielnic pentru a vedea la lucru într-un meci oficial formaţia din Năvodari, pe care brăilenii o vor întâlni în campionat peste două etape.
"Peste două etape vom juca la Săgeata Năvodari şi este un bun prilej pentru noi de a ne face o idee asupra jocului acestei echipe", a mai adăugat "Vioară".
Partida de astăzi de pe Municipal va fi condusă de o brigadă de arbitri din Prahova, formată din Ovidiu Oprea - Ionel Dumitru şi Ciprian Geambazu.
În altă ordine de idei, tot în cadrul acestei runde, doi arbitri asistenţi, Cătălin Teodor şi Marius Marchidanu, au fost delegaţi să oficieze la la derby-ul Litoralului, Callatis Mangalia - Viitorul Constanţa.
Categorie articol: 

Comentarii