Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila şi HC Dunărea vor evolua sâmbătă pe teren propriu

Sâmbătă, iubitorii sportului din Brăila au posibilitatea de a vedea la lucru ambele formaţii divizionare, CF Brăila şi HC Dunărea, ambele având un start foarte bun de sezon, fapt care va aduce cu siguranţă mulţi spectatori atât în tribunele stadionului Municipal cât şi în sala Polivalentă.
Cu o victorie şi un egal în primele două etape, dar şi cu o calificare în "şaisprezecimile" Cupei Roâniei obţinută chiar în această săptămână, CF Brăila porneşte ca favorită în partida de sâmbătă cu Rapid CFR Suceava. Înaintea acestei etape ambele formaţii au câte 4 puncte însă, cu un golaveraj mai bun sucevenii ocupă poziţia a treia iar brăilenii pe a patra. Cu un succes în acest joc, elevii lui Alin Pânzaru fac rocadă cu adversarii lor de astăzi, adică urcă pe locul al treilea. Meciul din etapa a treia dintre CF Brăila şi Rapid CFR Suceava începe la ora 11.00.
De la ora 15.30, în sala Polivalentă , HC Dunărea are ca obiectiv victoria în partida cu Universitatea Alexandrion Cluj şi astfel să bifeze cel de-al patrulea succes din acest tur de campionat. Înaintea disputei directe formaţia brăileană are maximum de puncte, 9 şi ocupă locul al treilea, după Corona Braşov şi CSM Bucureşti, grupări care au un golaveraj mai bun, iar clujencele, cu doar 2 puncte, se află pe poziţia a 11-a.
Televizat de Digisport partida dintre HC Dunărea Brăila şi Universitatea Alexandrion Cluj va fi condusă de arbitrele internaţionale, Diana Florescu şi Ana Maria Stoia.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii