Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila şi-a asigurat serviciile lui Marius Onofraş

La antrenamentul de luni dimineaţă condus de Alin Pânzaru a participat şi atacantul Marius Onofraş, un fotbalist care în 2010 a fost şi la Steaua Bucureşti. Onofraş a jucat pentru Unirea Urziceni în grupele UEFA Champions League în sezonul competiţional 2009-2010. El a evoluat în patru partide şi a înscris un gol împotriva echipei scoţiene Glasgow Rangers, meci disputat la Bucureşti, pe stadionul Ghencea, terminat cu scorul 1-1. În sezonul trecut, Marius Onofraş a evoluat la CSMS Iaşi. Miercuri, atacantul poate debuta pentru CF Brăila în amicalul de la SC Bacău.

"În proporţie de 90% Onofraş este jucătorul echipei CF Brăila, el a discutat deja cu conducerea echipei, s-au înţeles, aşa că pot spune că am mai rezolvat o problemă. Onofraş este un fotbalist cu experienţă care poate juca pe orice post de la linia mediană în sus", a declarat la finalul antrenamentului Alin Pânzaru.
Tehnicianul a mai spus că luni după-amiază la Brăila va sosi un alt atacant, Alexandru Muscă, fotbalist de 18 ani care a fost titular la Farul în toate partidele pe care gruparea constănţeană le-a susţinut în campionatul trecut în turneul play out. Mai mult, în ultimele cinci etape Muscă a şi marcat de două ori.
"Muscă este un atacant tânăr, de perspectivă, sper să semneze şi el cu noi. Până miercuri la partida amicală de la Bacău cred că lotul va fi definitivat", a mai spus Pânzaru.ed că lotul va fi definitivat", a mai spus Pânzaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii