Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cetatean roman accidentat mortal si abandonat la locul accidentului, la Roma

Un cetatean italian in virsta de 65 de ani a fost arestat luni seara la Roma, pentru uciderea unui roman in virsta de 33 de ani, pe care l-a accidentat grav duminica, dupa care a fugit de la locul accidentului, relateaza Corriere della Sera in editia online de marti.
Cadavrul romanului Mihai C. a fost descoperit luni dimineata pe strada Fosso dell'Osa din Villaggio Prenestino, o periferie a capitalei italiene. Trupul neinsufletit al victimei accidentului rutier petrecut duminica dupa-amiaza fusese abandonat la marginea drumului de conducatorul care nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor.
Vinovatul pentru acest accident a fost identificat de carabinierii din Tivoli datorita unor fragmente din autovehiculul sau - o furgoneta Fiat Doblo - cazute la locul accidentului, in urma impactului violent cu corpul victimei. Este vorba de un cetatean italian in virsta de 65 de ani, proprietarul unei firme de transport de mobila si servicii de mutari.
Autorul accidentului a fost retinut si este cercetat pentru omor din culpa si neacordarea primului ajutor unei persoane accidentate. El a fost transportat la centrul de detentie Regina Coeli din Roma, unde a fost pus la dispozitia autoritatilor judiciare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii