Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cetatea Tg. Neamţ - CF Brăila 0-0

După ce trecuse cu brio peste o serie grea de meciuri, CF Brăila pornea ca favorită în disputa din deplasarea de vinerea trecută, de la Cetatea Tg. Neamţ, numai că este foarte greu să câştigi un meci în faţa unei formaţii care a făcut antijoc.
De fapt, gazdele au fost avantajate, în demersurile lor de a obţine o remiză, şi de condiţiile atmosferice, pentru că, în prima repriză, o furtună însoţită de o poaie torenţială s-a abătut asupra oraşului Tg. Neamţ, ploaie care, evident, a afectat aspectul calitativ al partidei.

CF Brăila a stat în permanenţă în jumătatea adversă de teren, însă ocaziile clare la poarta gazdelor au fost puţine. Brăilenii au testat vigilenţa portarului advers fie prin şuturi de la distanţă, cum au fost cele ale lui Stăncioiu, fie prin acţiuni purtate de juniorii Cazan şi Pungă, dar, cu toate că elevii lui Daniel Timofte au dominat teritorial, tabela, după primele 45 de minute, a rămas nemodificată.

Cetatea nu a contat în atac nici în repriza secundă, însă a reuşit până la fianalul partidei să nu primească gol, deşi, din minutul 70, după eliminarea lui Ailuţoaie, care l-a lovit în mod intenţionat cu cotul în figură pe Gurguiatu, a evoluat în inferioritate numerică.

Concret, gazdele au apelat şi la multe durităţi în partea a doua a întâlnirii fără ca acestea să fie sancţionate în mod corespunzătior de arbitrul întâlnirii.

Tot juniorii Pungă, Cazan şi Oprea au irosit cele mai mari situaţii de gol ale oaspeţilor, însă celor trei, în această parte a partidei, li s-a mai alăturat şi nigerianul Ndigwe.

După această partidă, CF Brăila acumulează 63 de puncte şi continuă cursa solitară spre Liga a II-a, brăilenii având un avans de 9 puncte faţă de CS Panciu, care a fost învinsă cu 2-1 la Petrotub Roman.

CF Brăila: Anton - Bosoi, Olenic, Gurguiatu, Necoară - Moldoveanu, Pânzaru (min. 77: Badea), Stăncioiu (min. 80: Ndigwe), Pungă (min. 71: M. Oprea) - Cazan, Bucă.
Categorie articol: 

Comentarii