Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"CET" SA a cistigat licitatia privind concesionarea serviciului public de termoficare

Final previzibil pentru licitatia privind concesionarea serviciului public de termoficare: comisia de negociere a desemnat cistigatoare SC "CET" - operatorul local de termoficare la care Consiliul Local Municipal (CLM) este actionar majoritar. Asa cum a explicat viceprimarul Lucian Tilea, cel care are in competenta societatea "CET", a explicat ca, in urma analizei ofertelor depuse in cadrul licitatiei, comisia a desemnat cistigatoare societatea "CET" pentru ca a obtinut un punctaj net superior celuilalt ofertant - SC "Enet" SA care asigura serviciul de termoficare in orasul Focsani. "Potrivit legislatiei in domeniu, de la data desemnarii cistigatorului licitatiei decurge o perioada pentru eventuale contestatii. Dupa aceasta etapa va ramine definitiva decizia comisiei, iar “CET” SA Braila va fi desemnat adjudecatarul licitatiei in vederea delegarii de gestiune prin concesiune a serviciului public de producere, transport, distributie si furnizare a energiei termice in municipiul Braila" ne-a declarat Tilea.
Potrivit caietului de sarcini elaborat de catre CLM, termenul de
concesionare este de 25 de ani cu posibilitatea de prelungire prin
acordul partilor cu inca jumatate din perioada initiala de concesionare. In ceea ce priveste valoarea redeventei, propunerea
primarului Constantin Cibu, asumata de consilieri prin vot, a fost ca
aceasta sa fie simbolica de 5.000 RON/lunar pentru o perioada de 2 ani cu obligatia, dupa expirarea perioadei, de renegociere a acestui capitol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii