Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cetăţean din Republica Moldova depistat de poliţiştii de la Imigrări

este vorba despre un tânăr de 25 de ani, care stătea ilegal în Brăila, întrucât îi expirase dreptul de şedere • el este însă membru de familie al unui cetăţean român şi poliţiştii l-au trimis să îşi scoată actele necesare

 

Moldovean prins că stătea ilegal în municipiul Brăila. Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat un control cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini. A fost depistat cu şedere ilegală, un bărbat de 25 de ani, din Republica Moldova, care la expirarea dreptului de şedere, conferit de paşaportul biometric, nu a părăsit teritoriul României.

Cel în cauză este însă membru de familie al unui cetăţean român, astfel că a fost îndrumat să se prezinte la sediul structurii de imigrări cu documentele necesare, în vederea reglementării dreptului de şedere.

Totodată, cetăţeanul străin a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în cuantum de 400 lei, conform OUG 194/2002, cu modificările şi completările ulterioare, privind regimul străinilor în România. 

Poliţiştii fac apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului să se prezinte, pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39. Pot obţine informaţii şi la numărul de telefon 0239-606100 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.
Categorie articol: 

Comentarii