Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cesinha a fost prezentat oficial la Rapid

Atacantul brazilian Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" a fost prezentat oficial ca jucator al echipei Rapid, joi, la Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, in fata a aproximativ 40 de suporteri giulesteni.
Brazilianul a semnat, in cadrul unei conferinte de presa, un contract valabil pe urmatoarele trei sezoane si va purta in echipa antrenata de Cristiano Bergodi tricoul cu numarul 7, detinut sezonul trecut de atacantul Ianis Zicu, transferat in aceasta vara la Dinamo. "Sint foarte fericit sa fiu aici si sa joc la Rapid. Sper sa joc bine si sa ajut Rapidul sa cistige campionatul. Mi-a placut primirea suporterilor. Inca de la aeroport mi-am dat seama ca aici sint oameni care iubesc fotbalul", a declarat Cesinha.
Jucatorul a fost intimpinat cu aplauze la stadionul Giulesti de aproximativ 40 de suporteri care au urmarit jongleriile brazilianului pe gazon. Fanii i-au strigat numele si l-au indemnat sa scandeze injurii la adresa rivialilor, Steaua si Dinamo.
Cesinha, care, conform impresarului sau, pe vremea cind evolua in Brazilia era poreclit Dark Angel (n.r. - Ingerul negru), a mentionat ca a auzit de Rapid in sezonul trecut, cind echipa giulesteana a evoluat in Cupa UEFA impotriva formatiei portugheze Nacional Madeira. El a precizat ca il cunoaste de antrenorul formatiei Steaua, Gheorghe Hagi, despre care stie "ca a jucat la Campionatul Mondial pentru Romania", dar a adaugat ca il stie si pe Cristiano Bergodi, pe care l-a caracterizat drept un "bun tehnician italian".
Atacantul a explicat ca nu a avut nici o oferta de la Steaua: "Eu am vrut sa joc la Rapid de la inceput".
Prezent la conferinta de presa, directorul sportiv Viorel Moldovan a declarat, joi, ca Cesinha va juca mai mult decit la fosta sa echipa, Sporting Braga. "Este un jucator foarte tehnic, foarte bun la jocul aerian si sint convins ca va da roade in sistemul tactic al lui Cristiano Bergodi. Are nevoie de incredere si de putin timp pentru a se adapta, dar cunoaste rigorile cupelor europene. El la Sporting Braga nu a avut destul spatiu de joc din mai multe motive, asa ca este foarte bucuros ca a ales Rapidul, pentru ca aici cu siguranta va juca. E foarte motivat si sint convins ca va fi unul dintre cei mai buni jucatori straini din campionatul intern", a spus Moldovan.
Intrebat daca Cesinha este mai valoros decit fostul jucator al echipei Steaua, Elton, directorul sportiv al FC Rapid a raspuns: "Sa nu-l comparam pe Cesinha cu Elton. Trebuie tratat cu putin respect".
Cecinha, in virsta de 27 de ani, a fost transferat de Rapid de la gruparea portugheza Sporting Braga, in schimbul a 600.000 de euro.
Categorie articol: 

Comentarii