Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cersetori amendati cu peste 7.000 de lei

Persoanele care apeleaza frecvent la mila publicului pentru a cistiga un ban, postindu-se in special in zona pietelor, a hipermarketurilor si in alte locuri aglomerate din municipiu, au avut parte de o vizita neasteptata din partea politistilor.
In zilele de 14 si 15 octombrie, intre orele 10.00 - 12.00 si 16.00 -18.00, lucratorii de la Biroul de Politie Urbana au intensificat actiunile pentru depistarea celor care cersesc sau vagabondeaza in piete sau in preajma hipermarketurilor si in marile intersectii.
Prin sita oamenilor legii au trecut 61 de cersetori care au fost legitimati, trei dintre acestia fiind minori. In cele doua zile, pentru acte de cersetorie si vagabondaj au fost aplicate 41 de sanctiuni contraventionale, conform Legii 61/1991 (republicata), in valoare totala de 7.250 lei.
Printre cei depistati se numara minorul C.R., in virsta de 6 ani, din municipiul Braila, care "actiona" la intersectia dintre Calea Calarasilor si Soseaua Buzaului, el fiind depistat de mai multe ori apelind la mila publicului. In consecinta, politistii au intocmit dosar penal pe numele tatalui acestuia, Robert S., de 34 de ani, sub aspectul savirsirii infractiunii prevazute si pedepsite de Art.132, alin.1 si 3, din Legea 272/2004, privind protectia si promovarea drepturilor copilului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii