Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cercetat penal pentru furtul unui telefon

i-a sustras telefonul unui brăilean, de pe măsuţa aflată în curtea din faţa balconului locuinţei • curtea avea o portiţă dar aceasta rămăsese deschisă

 

Un telefon lăsat nesupravegheat, pe măsuţa din curte, i-a atras atenţia unui bărbat. Acesta l-a luat iar acum este cercetat pentru furt.

La ziua de 23 ianuarie, poliţişti din cadru Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt. La data de 29 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-19.00, acesta i-a sustras unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Brăila, telefonul mobil de pe o măsuţă, situată într-un spaţiu împrejmuit cu gard viu din faţa balconului său. Persoana prejudiciată şi-a lăsat telefonul nesupravegheat, coborând în boxă, iar când a revenit a constatat lipsa acestuia.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că persoana bănuită se afla pe trotuarul din faţa balconului, şi, observând telefonul mobil, a pătruns în spaţiul respectiv, pe portiţa lăsată deschisă, de unde l-a sustras.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii