Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cercetaţi penal pentru furt de telefoane

o localnică din Gemenele este acuzată că i-a furat telefonul unei consătence,  iar acum are de dat explicaţii poliţiştilor • în plasa oamenilor legii a picat şi un bărbat care a făcut greşeala de a-şi însuşi un telefon găsit pe stradă

 

O femeie şi un bărbat sunt cercetaţi penal de poliţişti, pentru că au pus mâna pe telefoane care nu le aparţineau.

La data de 11 aprilie, o brăileancă de 62 de ani a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în timp ce se afla la marginea comunei Gemenele. Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat-o pe o localnică din Gemenele, în vârstă de 59 de ani, bănuită de comiterea faptei. Telefonul sustras a fost recuperat şi predat persoanei vătămate iar hoaţa s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii au identificat şi un bărbat care, în luna ianuarie, a luat acasă un telefon găsit pe stradă. La data de 30 ianuarie, Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată de către o brăileancă de 29 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, persoane necunoscute şi-au însuşit pe nedrept un telefon mobil, pe care l-a pierdut la intersecţia străzilor Griviţei cu General Eremia Grigorescu. Poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat, luni, pe un bărbat de 56 de ani, din municipiu, bănuit că a găsit telefonul în cauză şi l-a folosit până în prezent.

Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.
Categorie articol: 

Comentarii