Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cerc de bibliofilie si istoria Brailei

Biblioteca Judeteana "Panait Istrati", sectia Colectii speciale - fond traditional, organizeaza sub coordonarea sefului de birou Ion Volcu, Cercul de bibliofilie si istoria Brailei.
Cercul se adreseaza elevilor de liceu si studentilor si va fi prezentat vineri, 17 octombrie, ora 15.00, la sectia Colectii speciale.
Proiectul are in vedere, printre altele, organizarea de mese rotunde lunare prin dezbateri despre istoria cartii, istoria Brailei si despre cartea de patrimoniu, prezentarea detaliata a unor colectii speciale, carte veche, carte rara, editii princeps sau cu autograf, editii mai putin cunoscute de publicul larg, implicarea participantilor in diferite evenimente culturale legate de tema cercului. De asemenea, elevii si studentii participanti vor putea sa se afirme prin conceperea unor referate originale si prezentarea lor in concursuri sau publicarea materialelor in revista Bibliotecii, "Rafturi", vor efectua vizite la Biblioteca Nationala si Muzeul National de Istorie din Bucuresti .
Doritorii pot obtine informatii trimitind mesaj la adresa de e-mail ion_volcu@bjbraila.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii