Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Centură 4 DAN pentru antrenorul brăilean Dorel Beşleagă

• după stagiul naţional de Kyokushin Budokai care a avut loc la Galaţi • alţi 11 reprezentanţi ai clubului Doru Team Brăila au trecut cu bine de acest examen

 

Municipiul Galaţi a găzduit, de curând, un stagiu naţional de Kyokushin Budokai, un sistem de karate complex, cu mai multe discipline de luptă, MMA, Kick Boxing, Grapling (luptă la sol) şi Knock Down - Kyokushin. Seminarul a fost condus de Shihan Anatoly Danilov, centura neagră, 6 Dan. Pe parcursul acestui eveniment, care a avut un caracter de pregătire, s-a desfăşurat şi examenul de grad la care au participat majoritatea celor prezenţi. Cu acest prilej, după ce au participat la un examen, trei sportivi au primit centuri superioare, 1 DAN pentru Gabriel Lucian Năstase din Galaţi, 2 DAN pentru Eduard Dumitriu din Constanţa şi 4 DAN  pentru Dorel Beşleagă antrenorul şi preşedintele clubului Doru Team Brăila. O recompensă pe măsură pentru antrenorul brăilean după cei peste 30 de ani de activitate în artele marţiale.

La stagiul de pregătire de la GalaţI, clubul Doru Team Brăila a participat cu 14 sportivi, iar dintre aceştia, în afară de antrenor, 10 au susţinut şi examenul de grad şi au promovat, după cum urmează: Ştefan Vrânceanu 3 kyu, Valentin Mavdrodin 3 Kyu, Daniel Andrei 3 Kyu,  Alexandru Streiche 8 Kyu, Bogdan Ercuţă 8 Kyu, Marco Enache 4 Kyu, Ilie Rareş 10 Kyu, Aurel Jantea 10 Kyu, Matei Iancu 10 Kyu, Sabin Frunză 6 kyu. Tot din echipa Doru Team Brăila au mai participat fără să dea examenul de grad Leonard Toader, luptător profesionist de kick boxing, multiplu campion naţional Budokai şi campion mondial FRFS, Adrian Ghimpu 2 DAN, Kyokushin Budokai şi Daniel Maftei.

“Examenul s-a desfăşurat pe un teren de sport, pe o perioadă de 5 ore, fiind foarte dificil atât din punct de vedere tehnic cât şi fizic. Însă rezultatele au fost foarte bune”, ne-a declarat Dorel Beşleagă.
Categorie articol: 

Comentarii