Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Centrul Medical pentru Copii a intrat in structura Ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta

De la 1 aprilie, Centrul Medical pentru Copii a intrat in structura ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta. In prezent, prin decizia conducerii Directiei de Sanatate Publica, tot personalul Centrului Medical pentru Copii a fost redistribuit si preluat de catre Spitalul Judetean de Urgenta, Spitalul "Sfintul Pantelimon", Spitalul de Pneumoftiziologie si Spitalul de Obstetrica-Ginecologie. Cabinetele Centrului Medical pentru Copii vor functiona in ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta alaturi de cabinetele de pediatrie existente - pediatrie clinica, chirurgie infantila si ORL, dar mutarea se va face treptat, pentru a nu se crea confuzii in rindul populatiei.
Dupa cum ne-a informat dr. Lucica Scutaru, director executiv al Directiei de Sanatate Publica, deocamdata, cabinetele Centrului medical vor functiona in actuala locatie, pentru ca, de la 1 aprilie si cladirea apartine tot Spitalului Judetean de Urgenta.
"Pe parcurs vom organiza astfel cabinetele, incit sa fie cit mai apropiate, strinse intr-o policlinica si ne-am orientat catre Policlinica Hipodrom, iar asistenta psihiatrica va fi unita, incluzind si copiii, asa cum se prevede in Organizarea asistentei psihiatrice pe tara.
In acest sens cabinetul dr. Shuller, care asigura asistenta in neuro-psihiatrie, va functiona la Spitalul "Sfintul Pantelimon", dar vom anunta la momentul respectiv data cind se va pleca din locatia actuala a Centrului Medical pentru Copii", ne-a informat dr. Lucica Scutaru.
De asemenea, medicii care intocmesc referat si elibereaza adeverinte prin care se stabileste gradul de handicap pentru copii vor functiona deocamdata tot in Centrul Medical, apoi vor lucra in fosta Policlinica Hipodrom, in mare parte, iar cabinetele de neuro-psihiatrie se vor muta la Spitalul "Sfintul Pantelimon". Dr. Lucica Scutaru ne-a asigurat ca Directia de Sanatate Publica va face cunoscut din timp populatiei programul medicilor de la Centrul Medical, cit si locatiile in care vor functiona cabinetele respective.
"Deocamdata este inceputul lunii si se elibereaza retete pentru bolile cronice si, ca sa nu dezechilibram asistenta medicala, medicii vor functiona tot in locatia actuala a Centrului Medical pentru Copii", a subliniat dr. Lucica Scutaru, directorul general al Directiei de Sanatate Publica Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii