Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cele mai populare strategii pentru Ruletă Online

În rândurile următoare vom analiza cele mai populare sisteme și strategii pentru ruletă. Informațiile sunt utile atât pentru începători, cât și fanii mai avansați ai jocului. Înainte să începem să analizăm strategiile, trebuie să alegeți un brand care oferă jocuri de ruletă și este licențiat de ONJN. Ruleta este un joc de matematic - indiferent de sistemul pe care îl aplicați, nu îl veți putea bate niciodată. Avantajul Casei este de 2,70% la ruleta europeană și de 5,20% la ruleta americană. Zero este numărul care garantează avantajul cazinoului. Sistemele aplicate mai jos vă vor ajuta să vă asigurați sesiuni de câștig și o mai bună menajare a fondurilor pe care le aveți, dar nu o victorie garantată pe termen lung.

 

Strategia lui Martingale

Sistemul Martingale este unul dintre cele mai utilizate sisteme din ruletă. Ideea este simplă - dublați pariul după fiecare pierdere până când câștigați. Odată ce ați câștigat, reveniți la pariul inițial și reluați. Cel mai des pariurile se plasează pe roșu/negru, par/impar. Acest lucru se datorează faptului că au cele mai mari șanse de a câștiga, ceea ce le face convenabile pentru dublare, deoarece dimensiunea pariului nu va crește repede la niveluri mari.

Sistemul Martingale este, de asemenea, cunoscut sub numele de metoda progresivă de dublare. Vă sfătuiesc să utilizați sistemul, începând din limita minimă admisă. În acest fel, dimensiunea pariului nu va atinge repede la dimensiuni mari într-un șir de runde pierdute. Principalul avantaj al Martingale este că vă oferă șanse mai mari de a obține profit pe termen scurt. Acest lucru se datorează faptului că la fiecare pariu câștigător acoperiți pierderea față de cel anterior. Sigur, Martingale vă va aduce mai multe sesiuni câștigătoare, dar câștigurile voastre nu vor fi atât de mari. Un ciclu aduce un profit egal cu pariul inițial.

Principalul dezavantaj al Martingalei este că pierderile voastre, chiar dacă sunt mai rare, vor fi de valoare mare. La prima vedere, un sistem profesional de ruletă Martingale arată perfect și sigur, dar în teorie nu este. Cu o serie lungă de runde pierdute, pierderile se acumulează în cantități mari și poate fi imposibil să plasați următorul pariu, din cauza limitei superioare sau lipsa de buget suficient. Dacă ați decis să jucați ruleta cu Martingale, vă sfătuiesc să vă stabiliți un obiectiv, de exemplu să vă opriți când atunci când atingeți un anumit profit sau după o serie prelungită negativă, să vă ridicați de la masă pentru a reduce riscul unei pierderi și mai mari.

 

Strategia Grand Martingale

Sistemul Grand Martingale este foarte aproape de principalul Martingale - dublați pariul după o pierdere, dar adăugați și o unitate. Rezultatele vor fi mai bune decât sistemul original, dacă presupunem că obțineți același număr de rotiri câștigătoare - veți obține un profit mai mare decât Martingale standard. Cu toate acestea, riscul de a pierde aici este mai mare, deoarece dimensiunea pariurilor va ajunge la sume uriașe mult mai repede. Principalul avantaj al sistemului Grand Martingale este profitul frecvent. Plasând pariuri pe sectoare cu Grand Martingale vă veți garanta o șansă mai mare de profit pe termen scurt, cu mai mult de o unitate în comparație cu Martingale standard. Cu toate acestea, dezavantajele sunt cantitatea mai mare de pariuri pe care trebuie să le acoperiți și există riscul ca operatorul să nu vă permită să faceți următorul pariu. Sistemul profesional de ruletă Grand Martingale nu este recomandat pentru începători, deoarece necesită o disciplină și un autocontrol deosebit.

 

Strategia lui Parole

Sistemul Parole, sau așa cum este cunoscut și Reverse (invers) Martingale, este o progresie pozitivă. Aceasta înseamnă că pariurile pe care le faceți aici sunt rezultatul unui rezultat câștigător. În timp ce cu Martingale pariul este dublat după o pierdere, cu sistemul Parole dublați pariul atunci când obțineți un câștiga. Cu cât aveți mai multe serii câștigătoare, cu atât profitul vostru va fi mai mare.

Sistemul Parole este potrivit numai pentru pariuri plasate pe sectoare externe. Acest tip de pariu are cele mai mari șanse de câștig și veți intra mai frecvent într-o serie de câștiguri mai lungă. Principalul avantaj al sistemului Parole este posibilitatea câștigurilor mari într-o serie câștigătoare. Este obligatoriu înainte de începerea sesiunii să stabiliți un plafon al numărului de pariuri la care să vă opriți. Sistemul Parole poate fi un sistem foarte profitabil, atâta timp cât aveți autocontrol și renunțați la următorul pariu la timp. Singurul dezavantaj al sistemului Parole este o serie negativă mai lungă.

 

Strategia lui d'Alembert

Sistemul profesional de ruletă al lui d'Alembert este unul dintre cele mai sigure sisteme de jocuri de noroc. Cu această strategie, vă măriți și pariul pe o pierdere, ca și în cazul Martingalei, dar nu prin dublare, ci cu o singură unitate. Acest lucru vă va permite să vă controlați fondurile mai ușor și vă va proteja de pierderi mai mari. Sistemul d'Alembert este potrivit numai pentru pariuri pe cu șansp 50%/50% - negru / roșu, par / impar sau 1-18 / 19-36 . În teorie, utilizarea acestuia pentru toate celelalte pariuri vă va pune într-o poziție de pierdere.

Sistemul d'Alembert este un sistem de ruletă foarte simplu. Pariul inițial standard este de 5 unități. În caz de pierdere, vă măriți pariul cu o unitate. Măriți pariul mereu cu o unitate până când câștigați. Cu fiecare câștig, vă reduceți pariul din nou cu o unitate. Dacă reveniți la pariul inițial, în acest caz 5 unități, chiar dacă câștigați, jucați în continuare cu 5 unități până pierdeți.

Principalul dezavantaj al sistemului d'Alembert este profitul relativ mic pe care îl aduce. Sistemul prezintă un risc redus și este de înțeles că profiturile din acesta nu vor fi mari. O altă problemă este că vom depinde de numărul de pariuri câștigătoare în timpul sesiunii. Cu o serie de rezultate pierdute, va trebui să vă mențineți autocontrolul și să nu fiți tentați să măriți dimensiunea pariului pentru a reveni la plus mai repede.

<h2>Strategia Fibonacci</h2>

Sistemul Fibonacci este unul dintre cele mai interesante sisteme de ruletă. Bazat pe o serie de numere compilate de matematicianul Leonardo Fibonacci, sistemul nu este doar mai sigur decât alții precum Martingale, dar are și un potențial de profit mai bun decât majoritatea. Teoria lui Fibonacci se bazează pe ideea că fiecare număr din este compus din suma celor două precedente. Aplicarea sistemului Fibonacci necesită mai multă atenție, deoarece este mai complex. Nu este necesar să începeți pariurile de la primul număr din serie (1), dar este recomandat. Și aici, la fel ca în cazul tuturor sistemelor profesionale de ruletă, pariați doar pe sectoarele externe negru/roșu, par/impar și 1-18/19-36. Începând cu un pariu de 1 unitate, în cazul unui pariu pierdut, continuați în serie.

Sistemul Fibonacci este profitabil mai ales dacă sunteți norocos să nu aveți fluxuri de pierdere îndelungată și să păstrați un pariu de valoare redusă. Pentru a evita o creștere accentuată a mizei, dacă vor câștiga, jucătorii se vor întoarce nu cu unul, ci doi pași înapoi. Ciclul continuă până când ajungeți la primul număr din serie. Singurul dezavantaj al sistemului Fibonacci este atunci, când apar două sau trei fluxuri de pierdere consecutive de ordinul a 5-6 pariuri pierdute. Lipsa unei serii câștigătoare va fi dezastruoasă, iar dimensiunea pariurilor va deveni inaccesibilă. Desigur, șansa unui astfel de scenariu nu este foarte mare, dar din moment ce ruleta este un joc de noroc, se va întâmpla cândva. De aceea, sistemul Fibonacci nu poate fi numit sistemul de ruletă perfect.

 

Strategia Oscar's Grind

Sistemul Oscar's Grind este unul dintre cele mai simple sisteme de ruletă profesionale. Se recomandă utilizarea acestui sistem numai la pariurile pe negru / roșu, par / impar și 1-18 / 19-36, dar dacă aveți mai multă experiență și aveți un pot semnificativ mai mare, puteți experimenta cu alte pariuri.

Sistemul Oscar's Grind are patru etape de pariere. Începi cu un pariu de 1 unitate. Când câștigați pariul, creșteți dimensiunea acestuia cu o unitate până ajungeți la un pariu de 4 unități. Chiar dacă vă pierdeți pariurile, continuați să pariați până când câștigați fără a schimba valoarea. Vă opriți și reveniți la pariul inițial după un câștig.

Dezavantajul evident al sistemului este de a intra într-o serie negativă lungă la cel mai mare pariu. Deoarece ruleta este un joc de noroc și noroc, o astfel de serie nu este imposibilă, ceea ce face ca sistemul lui Oscar's Grind să fie mai potrivit pentru jucătorii mai experimentați care ar simți momentul să întrerupă sesiunea și să-și limiteze pierderea.

 

Strategia James Bond

Sistemul James Bond este bazat pe strategia care folosește personajul din filmele lui Ian Fleming. Sistemul James Bond acoperă majoritatea numerelor de pe masă, ceea ce vă va oferi câștiguri mai frecvente. Sistemul nu este progresiv - suma pariului este fixată la fiecare rotire. Utilizarea sistemului James Bond ca sistem progresiv este foarte riscant și vă poate aduce la faliment cu o dublare constantă a mizei într-o serie serioasă de pierderi. Sistemul James Bond este unul dintre cele mai plăcute, deoarece nu necesită monitorizare constantă și calcul al valorii următorului pariu. Un alt plus este profitul relativ mare într-o serie de victorii.

 

Concluzii

Când jucați la ruletă, urmând un anumit sistem sau strategie, trebuie să vă schimbați gândirea și atitudinea. Sigur, sesiunile voastre de câștig vor crește, dar trebuie să fiți pregătiți că vor exista sesiuni de pierdere, în care pierderea poate fi mai mare decât de obicei. Acesta este riscul jocurilor de noroc și al ruletei. Dacă urmăriți profituri care schimbă viața la ruletă, veți avea nevoie doar de noroc - utilizarea unui sistem sau strategie nu ar funcționa.
Categorie articol: 

Comentarii