Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cele mai bune eleve ale promotiei 2006 la Admiterea in liceu

In fiecare an, cotidianul nostru obisnuieste sa premieze elevul cu cea mai mare medie de admitere. Pentru prima data in acesti ani s-a intimplat ca din jocul mediilor de la Testele Nationale si din cei patru ani de studiu din gimnaziu doua eleve sa aiba aceeasi medie de admitere, 9,95.
Smaranda Sandu a terminat gimnaziul cu media 9,97 la Colegiul National "Nicolae Balcescu". Surprinzator, in acesti ani a avut media 9.00 tocmai la matematica, obiectul care ii place cel mai mult. "In clasa a V-a am venit aici pentru performanta, pentru ca stiam ca este o scoala unde se pune accent pe instruire si performanta. Mi-am indeplinit acest vis, am reusit sa obtin performante la matematica. Imi place foarte mult. In timpul scolii, atunci cind vreau sa ma relaxez rezolv probleme de matematica. In rest, imi place sa ma joc la fel ca oricare alt copil, la calculator, sa ma plimb cu bicicleta, cu rolele. Cu banii pe care i-am cistigat la concursurile la care am participat in timpul anului scolar si cu banii de la dvs. vreau sa fac o excursie in Franta impreuna cu sora mea. Imi doresc de mult acest lucru. Vom vizita citeva capitale europene si vom sta trei zile la Paris. Sint foarte fericita ca am reusit sa am cea mai buna medie. Vreau sa multumesc profesorilor mei, cu care m-am pregatit la clasa, Georgeta Danaila la geografie si Marcel Ganea la limba si literatura romana, dar in special profesorului meu de matematica, Gabriel Daniilescu", a spus eleva Smaranda Sandu. Asa cum era de asteptat, ea isi va continua studiile liceale la Colegiul National "Nicolae Balcescu".
Cealalta eleva care a reusit sa obtina pentru admiterea la liceu media 9,95 este Claudia Vasii de la Scoala "Sf. Andrei". Ei ii place cel mai mult limba romana, disciplina la care a obtinut performante, insa la fel de mult ii place matematica si informatica, disciplina la care a obtinut rezultate bune la nivel judetean. Ea a terminat cei patru ani de scoala cu media 10.00. "Nu stiu cum am facut. Invat mereu la disciplinele importante. La celelalte este posibil sa mai uit de cite-o tema, o data sau de doua ori intr-un an, insa imi aduc aminte la scoala si le fac. Oricum, daca sint atenta in clasa este imposibil sa nu tin minte ceva si ma descurc atunci cind sint ascultata. In afara scolii imi plce mult sa citesc, sa ascult muzica rock, hip-hop, house. Acum incerc sa ma bucur de vacanta, sa ies cu prietenii, sa merg la petreceri, sa ma distrez. Cu banii primiti vreau sa-mi iau un telefon mobil nou, cu camera video. Pentru reusita mea vreau sa multumesc profesorilor mei de la clasa, dar si celor doua doamne director, Neguta Ciobanu si Catalina Rotaru care m-au ajutat mult in acesti patru ani" a spus Claudia Vasii. Prima optiune a Claudiei este o clasa de matematica-informatica la Colegiul National "Gh. M. Murgoci".
Categorie articol: 

Comentarii