Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin zece persoane au murit in urma unei explozii produse intr-o cafenea din Rusia

Zece persoane au murit in sudul Rusiei, dupa ce o explozie, produsa in urma unui incendiu declansat voluntar, a distrus o cafenea situata intr-o piata din regiunea Orenburg, au anuntat, luni dimineata, agentiile de presa ruse, citate de AFP.
"O explozie a avut loc intr-o cafenea dintr-o piata locala, in orasul Orsk. Zece persoane si-au pierdut viata", a declarat purtatorul de cuvint al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, precizind ca imobilul a fost complet distrus.
Printre victime s-ar afla cinci barbati si cinci femei, printre care si proprietarul barului, mai multi membri ai personalului si clienti, potrivit postului de televiziune Vesti 24, care a citat surse din cadrul politiei.
Incendiul ar fi fost declansat voluntar, a anuntat Ministerul de Interne, citat de Itar-Tass. Potrivit unei ipoteze inaintate de presa, incendiul ar fi putut fi provocat pentru a ascunde urmele unei crime, avind in vedere ca, potrivit postului Vest 24, una dintre persoanele decedate fusese ranita cu o arma alba.
Ancheta preliminara arata ca incendiul s-a produs in jurul orei locale 00.05 (21.05 ora Romaniei), potrivit adjunctului procurorului din orasul Orenburg, Galina Maiorova.
Acest incendiu face parte dintr-o serie de astfel de incidente soldate cu numeroase victime si produse pe parcursul ultimelor luni in Rusia. Circa zece persoane au decedat intr-un incendiu produs intr-o discoteca din Moscova si in decembrie 45 de femei au murit intr-un centru de dezintoxicare.
Categorie articol: 

Comentarii