Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 65 de victime in trei zile de confruntari in nordul Libanului

Cel putin 65 de persoane au murit, incepind de duminica, in confruntarile desfasurate in nordul Libanului intre armata libaneza si islamistii din Fatah al-Islam, conform unui bilant anuntat marti, citat de AFP.
In tabara de refugiati Nahr al-Bared, atacata de armata libaneza, au fost ucisi 17 civili palestinieni, a declarat Sultan Aboul Aynain, liderul din Liban al miscarii Fatah.
Conform unui bilant realizat de AFP, pe baza datelor oferite de politie, armata, spitale si surse palestiniene, confruntarile au provocat, in trei zile, moartea a 65 de persoane.
In afara celor 17 civili palestinieni, si-au mai pierdut viata 30 de militari libanezi, 17 combatanti islamisti si un civil libanez.
Aboul Aynain a adaugat ca, in interiorul taberei - care adaposteste circa 30.000 de persoane - au fost raniti zeci de civili.
Un convoi al agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA), compus din patru vehicule incarcate cu alimente si ajutoare, a patruns, marti, in tabara de la Nahr al-Bared, in nordul Libanului, ca urmare a unui armistitiu anuntat anterior, a anuntat purtatorul de cuvint al UNRWA, citat de AFP.
"UNRWA a reusit sa trimita patru camioane incarcate cu alimente, medicamente si grupuri electrogene pentru a ajuta refugiatii din interiorul taberei", a declarat purtatorul de cuvint.
Categorie articol: 

Comentarii