Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel puţin 38 de morţi, în urma ciocnirii dintre un autobuz şi o autocisternă, în Afganistan. Printre victime se numără mai multe femei şi copii

Cel puţin 38 de persoane au decedat, iar alte 28 au fost rănite, după ce un autobuz şi o autocisternă au intrat în coliziune, pe o şosea din Afganistan, au anunţat duminică oficialii locali, citaţi de Reuters online.

Incidentul a avut loc pe o şosea care leagă capitala afgană Kabul de provincia Zabul şi merge mai departe până în provincia Kandahar.

Ghulam Jilani Farahi, şeful adjunct al poliţiei din provincia Zabul, a declarat că autorităţile au putut identifica numai şase corpuri, pentru că restul au ars complet în urma exploziei izbucnite după coliziunea dintre cele două vehicule.

Farahi a mai precizat că printre victime se numără şi mai multe femei şi copii, la bordul autobuzului aflându-se peste 60 de persoane.

Starea precară a infrastructurii rutiere din Afganistan şi faptul că regulile de circulaţie sunt rareori puse în aplicare provoacă un număr foarte mare de accidentate, drumurile din această ţară fiind printre cele mai periculoase din lume.
Categorie articol: 

Comentarii