Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel mai puternic brailean

Duminica, la sala Polivalenta, vor avea loc doua concursuri, unul de powerlifting, care cuprinde trei probe si skandenberg, iar la finalul lor se va decerna titlul de "cel mai puternic brailean".
Actiunea este organizata de Clubul Atlas Braila, iar finantarea este asigurata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
"Toti cei care vor sa participe la aceste concursuri sint invitati duminica, la ora 10.00, la sala Polivalenta pentru cintarul oficial, iar doua ore mai tirziu vor incepe intrecerile. La powerlifting vor fi trei probe, cea de ridicare a barei cu greutati din pozitia culcat, genuflexiuni si indreptari cu bara cu greutati. Fiecare proba se va derula pe patru categorii de greutate dar si pe doua categorii de virsta. Inscrierile se pot face in fiecare zi la sediul clubului nostru din strada Decebal nr. 76 A, dar si in ziua competitiei la sala Polivalenta", a precizat Vasile Craciun, presedintele clubului Atlas.
Categoriile de greutate la care se va concura sint 80 kg, 90 kg, 100 kg, si ^100 kg.
"Aceasta actiune are ca scop atragerea a cit mai multe persoane spre activitatea sportiva, dar si promovarea skandenberg-ului pe plan local", a mai adaugat Vasile Craciun, multiplu campion national de culturism.
Primii trei clasati vor primi diplome, cupe si premii in echipament sportiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii