Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel mai bun sezon din ultimii cinci ani pentru Anamaria Ioniţă

După evoluţia foarte bună de la Cupa Europei la probe combinate, unde a fost una dintre atletele care a promovat România în Liga întâi, după argintul de la naţionale, la heptatlon, atleta brăileană Anamaria Ioniţă a devenit vicecampioană naţională în aer liber şi la 100 m garduri. Iar pentru că s-a accidentat în prima zi a naţionalelor de la Piteşti, Ioniţă nu a mai concurat şi la 200 m plat, probă în care, de asemenea, avea mari şanse la podium.
"A fost un an foarte bun pentru mine, pot spune că actualul sezon competiţional a fost cel mai bun din ultimii cinci ani. Acum am cucerit medalia de argint cu un nou record personal, 13:72 secunde şi pentru că mi s-a spus că fac parte din lotul României pentru Balcaniada de seniori nu am mai participat şi la 200 m plat, nu am vrut să forţez pentru că urma să concurez din nou după câteva zile. Săptămâna aceasta urmez un program de refacere iar vineri plec la Piteşti unde va avea loc Balcaniada", a declarat Anamaria Ioniţă.
La ultimul concurs oficial din 2014 atleta cu dublă legitimare CSM Brăila - CSU Piteşti va concura în trei probe, 100 m garduri, 200 m plat şi la ştafeta 4X100 m plat.
"Nu ştiu ce concurente vor lua startul în aceste probe însă primul lucru pe care mi-l doresc este să realizez un nou record personal. Sper să-mi treacă accidentarea, să mă simt bine şi să pot concura la capacitate maximă. În 2010 am câştigat aurul cu ştafeta 4X400 m plat şi bronzul la 4X100 m plat, sper ca şi la această ediţie să urc pe podium", a mai spus atleta brăileană.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii